ف.ف
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید دخترم 11 ماهش هست رفلاکس داره رفلاکسش خفیف شما فرمودین یبکبار بدون دارو میشده کنترل بشه که نشده و بیمار شما هست فرمودبن 12 ماه بیارم. بار اخر که یکماه پیش بود تیت راس داد که فرمودید حساسیت به کازیین شیر و پروتیین گاوی و سو جذب داره وزنشم کم ههست 8500 هست پپتی جونیور تجویز کردین فرمودین که امپرارول قط کنم با وجود شیر پپتی .دخترم بهتر ولی گهگداری هنوز میبینیم شیرش میاد بالا و میره پایین و گاهی سکسکه هم میکنه همیشگی نیس در زابطه با بالا امدن شیر که اب دهن قورت میده ممکن ی یا دوبار در روز باسه با این اوصاف شما چه تجویز میکنید؟ضمنان امپرارول 6 ماه مصرف کرد و زانتاک 2 ماه .ابا پپنتوپرازول بهتر نیس یا دارویی که این علایم گهگداری هم خوب بشه؟نیاز به دازو هست یا خیر ؟ضمن اینکه شنیدم مصرف این داروها در دراز مدت عوارض دارد شما چه تجویز میفرمایید

سلام درصورتی که شرایط انتی ریفلاکس رعایت شوند نیاز به دار و نیست درعیر اینصورت زمانی که کودک علائم داشته باشد از شربت موتیلیوم و کپسول لانزو یا قرص نکسیوم روزی دوبار میتوانید برای کنترل نشانه ها استفاده کنید

پس نیازی به دارو نیس فعلا اقای دکتر ؟برای اینکه گهگداری نفخ میکنه چی بهش بدم؟وشما این دوره بهش اسیدفولیک دادید تموم شد دوباره ادامه بدم؟یوال بعدی که سیب زمینی سرخ کرده موردی نداره به دخترم بدم؟
در ضمن دخترم هنوز دندون درنیاورده

اگر کودک بی قراری و استفراغ آشکار یا پنهان دارد شربت نوتیلیوم روزی دوبار 2 سی سی بعد بدهید و سیب زمینی مشکلی ندارد

اسید فولیک تا پایان دو سال توصیه میشود