ا.ا
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانومی هستم 25 ساله و مجرد . پریودیام منظم هستش . جوش میزنم و سه دوره داکسی سایکلین خوردم از 17 سالگی ولی چندماه خوب بودم بعدش دوباره برگشت جوشام.جوشام کاملا چرکی و سرسفیده . بزرگ نیست . بیشتر هم روی گونه و چونه و گردنم میزنه. بدنمم جوش میزنه تک و توک بیشتر روی بازو و قفسه سینه و کمرم. برای جوش صورتم به متخصص غدد مراجعه کردم آزمایش هورمونی دادم با سونوگرافی. Pco نبودم و از نظر هورمونی هم سالم بودم. ولی قندم کمی بالا بود(100) که بابتش بهم متفورمین دادن و ویتامین دی هم پایین بود که بابت اون هم قرص دادن .واسه جوشام هم گفتن تحت نظر دکتر پوست راکوتان بخور. دوماه قرص ویتامین دی رو هرهفته خوردم و الان باید ماهی یدونه بخورم . شدیدا لاغرم و ترسیدم متفورمین بخورم لاغر تر شم بنابراین نخوردم. حالا پیش دکتر پوست رفتم ایشون علاوه بر داروهای موضعی پانژل و .. برام قرص اسپرونولاکتون رو تجویز کردن. اومدم خونه و درباره این قرص تحقیق کردم این میون متوجه شدم که قرص متفورمین هم برای جوش مفیده . به نظر شما من قرص متفورمین رو بخورم یا قرص اسپرونولاکتون با درنظر داشتن اینکه خیلی لاغرم نمیخوام لاغر تر شم . میشه اصن جفتشو باهم مصرف کرد؟ و اینکه الان ماهی یدونه قرص ویتامین دی هم باید بخورم تداخل نداره با اسپرونولاکتون؟

با سلام
بهتره طبق نظر پزشک متخصص معالجتون عمل کنید چون انها شما رو ویزیت کردند معاینه کردند و بهتر است از یک شاخه به شاخه دیگر نروید که احتمال اسیب دیدن بیشتر هست