ش.ز
عنوان :

رفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام
اقای دکتر دخترم شیش ماهشه و از اول رفلاکس داشت بصورتی که شیرا میومدن تو گلوش
پزشک متخصص اطفال بهش داروی امپرازول ساختنی داد گفت باید تا شش ماه بخوره
روزی دو سی سی بهش میدادم
ولی همچنان دخترم خوابای کوچولو داره
الان که غذای کمکی شروع کردم گاهی اوقات دل درد داره
اکثرا نفخ داره..اولا که بدنیا اومدخ بود کولیکم داشت که بعد از سع ماه برطرف شد..الان دخترم شبا هنوز شیر میخواد
همش دلش میخواد بمکه تا بخوابه
هر زمان بیدار میشه با جیغه ...همچنین دخترم شیر خشک هم میخوره اکثرا ..ببلاک2وar
برای رفلاکسش باید چکار کنم؟؟؟
و حالا که غذاشو شروع کردم گاهی اوقات دل درد میشه باید چکار کنم؟
الان یک ماه و نیمه غذاشو شروع کردم
که الان اب ماهیچه و سوپم میدم..سرلاکم میدم..شیر خشکم. دو پیمانه الان میدم مثلا
دو پیمانه دو ساعت دیکه..
زمانی با جیغ بیدار میشع شیرخشک میدم اروم میشه ولی ی ربع بعدش دوباره ناارومه

سلام وزنش چقدره؟ یکماه اگر اصرار به شیر خشک دادن دارید باید شیرش رو عوض کنیم و neocate بدیم که اینم فقط با مهر فوق تخصص گوارش کودکان میدن بهتون

هم میتونید یکماه شیر خشک قطع کنید و فقط شیر خودتون بدید

با رعایت عدم مصرف لبتیات گاوی دلستر نعنا و عرق نعنا

وزنش 9کیلو هستش
و اینکه شیر خشک از اول بهش دادم چون شیرم کم بوده
الان که دیگه خیلی کمه شیرم روزی یکی دوبار ببشتر نمیتونم شیر خودمو بدم چون خیلی خیلی کمه
سنسم شیش ماه و نیمه
البته بیست روزه وزنش نکردم
احساس میکنم لاغر شده
اولم ازمایش داد
به لبنیلت حساسیت نداشت
به شیر منم حساسیت نداشت
غذام بهش اب ماهیچه
سوپ که تشکیل شده از سیل زمینی و برنج و هویج میدم
سرلاکم میدم روزی یکبار
بقیش شیر خشک و شیر خودم میدم
موقع خواب حتما باید بمکه
شیر و غذاهام دایم تو حلقشن
دارویم امپرازول ساختنی داده بودن که واقعا میبینم اواخر اثری نداره
تو گهواره میزارم ارومه ولی میاد داخل تختش همش میخواد سرشو بکنه تو بالش و بمکه
از یک ماهگی داروی امپرازول ساختنی رو استفاده میکردیم بهتر بود ولی برا خوابش دو ماهی هست مشکل داریم
اینه
و یک مورد دبگه
سرمانخورده دخترم
ولی بعضی روزا بشدت مدفوعش سبزه

سلام مدفوع سبز که نرماله .
دوم اینکه با وزن 9 کیلو بیشترین مشکلش پرخوریه

امپرازول ساختنی هم شاید با این رنگس که داره محتویات افزایش حساسیت داشته باشه

من نطرم اینه که یک بار حد اقل ویزیتش کنم و معاینه بشه

تهران نیستم

تو شش ماهگی چرا اینقدر تنوع غذایی داره

ش میدید که به درد سن هفت ماهگی و بعد هست

نستله
سوپ و اب ماهیچه میدم
که از شیش به بعد باید مبدادم

آخه الان که شش و نیم ماهه هست یعنی شما فرنی و حریره بادام رو دادید؟

دوم اینکه شما حساسیت رو در نطر داشته باشید

هیچ تستی قطعا نمیتونه بگه حساسیت نداره