ن.ا
عنوان :

دارو برای کولیک

متخصص بیماری های کودکان
باعرض سلام وخسته نباشید
نوزاد چهل روزه م هم رفلاکس داره هم کولیک برای رفلاکسش زانتاک روزی دوبارهربار 1سی سی می دم برای کولیکم دکتر پدی لاکت و کولیکزتجویز کرده بود ک بعداز استفاده رفلاکسش تشدید شد ک دیگه کولیکز رو نمی دم به جای اون از چه قطره ای می تونم استفاده کنم ک هم کولیکش آروم شه هم رفلاکسش تشدید نشه؟ آخه خیلی به خوش می پیچه وزور می زنه
ببخشید من پروبیوتیک بیوگایا هم بهش می دم

سلام کولیک از . گریپ میکسجر و پدی لاکت ندهید
از قطره ایزی کول 7 قزره و شربت سگا گریپ 2 سی سی و مخلوط 3 قطره افشره نعناع با نبات سفید و آب ولرم میتوانید تا 5 بار روزانه بدهید