م.ا
عنوان :

خال ملتحمه

متخصص چشم پزشکی
من یه خال ملتحمه دارم که بیشتر دکترایی که رفتم میگن میشه برداشت و آخرین دکتر گفت مثل یه خط باریک سفید جای بخیه میمونه با اینکه خیلی دوس دارم برش دارم کلا نگرانم که یه موقع درد سر بشه برام حالا میخاستم مطمئن بشم بدون عارضه و دردسر میشه اینکار رو انجام داد یا راهی هنوز نیست شبیه لیزر از سطح بشه برداشتش و احتیاج به برش و بخیه نباشه ،ممنونم

سلام. با خیال راحت جراحیش کنید. اکثرا نیاز به بخیه هم پیدا نمیشه.

ممنونم ، شماره تلفن و آدرس مطب شما رو میتونم داشته باشم ،خودتون انجام میدین

کدوم شهر هستید. نوع بیمه تون چیه؟

تهران ،تامین اجتماعی / آیا پیج اینستا دارین که نمونه قبل و بعد عمل رو ببینم من کلا اهل ریسک نیستم ولی اینو رو هم دوسش ندارم / تازه الان دیدم تو پیج زوپ فکر کنم شما اصفهان هستین اگه میسر نشد لطفا یکی از بهترین و خبره ترین همکاراتون تو تهران رو میشه بهم معرفی کنید .

دکتر جدیدی
بیمارستان بینا اتوبان رسالت. روبروی مجتمع نور.
مطبشون خیابان توانیر
رفتید پیششون، سلام بنده رو بهشون برسونید

تصاویر مربوطه رو توی اینترنت سرچ کنید، پیدا میکنید

ممنونم ، چشم حتما /اما تو نت زدم به هیچ عنوان تصویری در این مورد پیدا نمیشه متاسفانه
ممنونم