f.f
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
وقتتون بخیر
آقای دکتر نوزادی 3 ماهه دارم که تقریبا 3 هفته ای میشه که در مدفوعش خون میبینم. اوایل خیلی کم و به صورت نقطه بود، اما جدیدا بیشتر شده. چن روزیم هس که اسهال شدید داره. دکتر که بردم تشخیص عفونت داد و شربت سفیکسیم داد. آزمایشی هم نوشت، که عکسشو براتون میفرستم . آقای دکتر الان دوروزیه که اسهالش کاملا آبکیه، و با ادرارش تنها در رنگ تفاوت داره. هنوزم خون توشهس. معمولا در طی صبح مدفعش خونی نداره یا خیلی خیلی کمه. اما بعد از ظهر ها بیشتر مدفوع میکنه و خون هم مشخص تره. من برا نفخش بنا به تجویز دکتر کاراوی میکسچر و دایمیتین هم میدم بهش. خودم مدتی هس که از ترسم لبنیات مصرف نمیکنم. ادویه، سویا و موز هم نمیخورم. اما بهتر نشده. شبا معمولا خیلی دست و پا میزنه تو خواب. صبا هم خیلی خوابش میاد وزن گیری خوبی داره، استفراغم نمیکنه. فقط نفخ داره، و گاهی ملچ و مولوچ میکنه و دوس داره دستش رو بخوره که شیر میدم خوب میشه. آب دهنشم چن روزیه میره. روزا خیلی راحت میخوابه، شباهم جدیدا تند تند برا شیر بیدار نمیشه و موقعی هم که بیدار میشه شیربا اشتها میخوره.
اگه میشه راهنماییم کنین که برا اسهالش و مشکلش چه آزمایشی بدم و چه دارویی رو معرفی میکنین براش
آقای دکتر پسرم اصلا شیشه نمیگیره، عق میزنه و بالا میاره، پستونکم همینطور، کلا لب به شیر خشک نمیزنه، امتحان کردم شیر خشکو نمیخوره، میتونم از قطره لاکتاز استفاده کنم؟
آقای دکتر من امروز سفیکسیمو ندادم بهش الان مدفوعش سفت تر شده، دیگه آبکی نیس، خون هم از صبحه ندیم توش. اما سایقه یخون قبل از شربت هم بود
بیشتر مدفوعش حالت مخاطی داره
بله ممنون. آقای دکتر لطفا نحوه ی استفاده از قطره لاکتوزو چطوریه، ممنون میشم راهنمایی کنین

قطره لاکتاز همراه شیر مادر 7 قطره روزانه 5 بار و قطره رانمنوفلور روزانه 10 قطره . مدفوع بلغمی یا مخاطب نشانه التهاب روده به علت لاکتوز شیر خودتان است