ع.س
عنوان :

آستانه یک سالگی

متخصص بیماری های کودکان
فرزند ما در آستانه یک سالگی میباشد
ما طبق دستور شما بخاطر رفلاکس و اسپاسم فررندمون بهش روزی یک چهارم نکسیوم بیست
و یک چهارم باکلوفن و
شب و صبح ده قطره کولی بیبی میدهیم
بخاطر شیوع کرنا تصمیم گرفتیم چکاپ این ماه رو غیر حضوری انجام بدیم
میخواستیم بدونیم این داروها تا کی باید ادامه داشته باشه و شرایط قطع کردنش و حتی نحوه قطع کردنش چطور است؟ چطور بفهمیم که باید ادامه بدهیم یا نه؟
ضمن اینکه ما شیر شب را کامل قطع کردیم و غذای انگشتی هم انجام داده شده

و همچنین شربت calciomsaft از برند آپروویتال 2/5 سی سی فرموده بودین بدهیم روزانه
این شربت تا کی باید ادامه داشته باشه ؟

و اینکه آیا دادن قطره امگا برای کودک لزومی داره یا نه؟
و ممنوعات غذایی بالای یکسال رو بفرمایید لطفا و اینکه آیا شیر پاستوریزه بهش بدیم یا ندیم

سلام بالای,یکسال ممنوعیت غذایی ندارد مگر موادی که با مصرف آنها کودک دچار درد شکم نفخ یا اسهال شود حتی,شیر پاستوریزه
بعد از قطع شیر شب میتوانید دارها را یک روز,درمیان بدهید و بعد از دو هفته اگر علامت نداشت قطع کنید
کلسیوم را تا دو ماه آینده بدهید و امگا الزامی نیست ولی برای رسد هوشی بالای یکسال میتوان 2 سی,سی روزانه استفاده کرد