ف.ق
عنوان :

بی اشتهایی کودک ده ماهه

متخصص بیماری های کودکان
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
پسری یازده ماهه دارم باوزن فعلی نه کیلو وسیصد و وزن تولد سه و صد...از دوماهگی به سختی سینه میگرفت و معمولا بعد از هر سه و چهار مک سینه رو ول میکرد با هر ترفندی تمام تلاشم رو کردم که شیر مادر بخوره که البته توی چهار ماهگی و شش ماهگی دوبار اعتصاب شیر داشت که با هر بار مراجعه به پزشک بدون هیچ تشخیصی نا امیدتر از قبل برمیگشتم تا اینکه با کمی سرچ کردن و مطالعه مقالات شما متوجه شدم که پسرم بیشتر علایمش مربوط به رفلکس هست خلاصه بگم که با اصرار خودم پزشکش توی هشت ماهگی که دویست گرم وزن کم کرده بود امپرازول براش تجویز کرد توی اون ماه تقریبا هفتصد گرم وزن اضافه کرد ولی الان متاسفاته توی دوماه گذشته فقط دویست گرم وزن اضافه کرده و با اینکه همچنان امپرازول مصرف میکنه ولی استفراغ و اوق زدن رو داره وبسیار بی اشتها شده طوری که چهار روزه فقط شیر اونم هر چهار پنچ ساعت یک بار خورده لطفا راهنماییم کنید هم برای رفلاکسش و هم بی اشتهایی چکاری انجام بدم...رد ضمن اگه ممکنه شرایط ویزیت ویدیویی بفرمایین که به چه شورتی هست

سلام تغذیه کودک ریفلاکسی باید مدیریت شود
شیر روزانه 3 تا 4 بار و حداکثر 5 دقیقه از سینه و غذا باید روزانه 5 وعده داده شود
شیر شب باید قطع شود و امپرازول یا نکسیوم معمولا کافی خواهد بود
برای افزایش,اشتها از شربت گاویسکون و زادیتن باید استفاده کنید و اجبار در تغذیه عامل اصلی بی اشتهایی در کودک میباشد

نحوه دریافت نوبت در کانال تلگرام روزانه به اطلاع رسانده میشود

با تشکر از پاسخگوببتون میشه لطف کنید بگید چه مولتی ویتامین و چه شربت آهنی بهش بدم وآیا لازمه شربت زینک هم بدم...ویه سوال دیگه اینکه میشه توی ماستش شیرخشک اضافه کنم که کالریش بیشتر بشه و وزنش و زیاد کنه

بله اشکالی ندارد و ویتامین ویوا و زبنک شربت مدزینک روزی 3 سی سی و آهن سان اکشن یا ایروفیکس روزی 20 قطره مناسب هستند