ا.س
عنوان :

یه

متخصص داخلی
تقریبا یک سال هر ماه سه روز درد شدید در پشت کمرم و دو طرف قفسه سینه دارم ابتدا از اینجا شروع میشه ک انگار تو معده م آب جوش قل میزنه و بعد این درد به کل استخوان هام میرسه انگار ک ی گازی و فشاری میخواد استخوان هام بخصوص پشت کمرم رو بشکونه

سلام ایا درد شبها شما را بیدار می کند? ایا درد با غذا خوردن بهتر می شود? ایا احساس ترش کردن در گلو دارید?

سلام ن احساس ترش کردن در گلو ندارم ، شب ها بله بیدار میشم و چند شب پیش احساس تهوع هم داشتم ، معده م انگاری ترش میکنه، با غذا خوردن خوب نمیشم بلکه بخصوص بعد خوردن غذا یا چای اینحور میشم و با ماساژ کمر یکم دردم سبک تر میشه، احساس میکنم هر چی هست مربوط به معده م هست
تاحالا دکتر نرفتم چون فک میکردم شاید از علائم ماهیانه م باشه ولی زمانش نامنظم شده

سلام شما احتمالا زخم اتنی عشر دارید. به مدت دو ماه درمان با کپسول امپرازول ناشتا نیم ساعت قبل از غذا به بهبود شما کمک می کند.