س.ن
عنوان :

ادامه سوال ریزش موی ارثی

متخصص پوست، مو و زیبایی
یزش موی ارثی 11 روز با سلام ..سالهاست ریزش مو دارم ..کم کاری تیرویید هم دارم روی یکی و نصف لووتیروکسین مصرف میکنم...دکتر تشخیص داده ریزش موی ارثی دارم ..بهترین درمان از نظر شما چیه؟ میشه ارث رو کمی با دارو کنترل کرد ؟ریزش رو به تاخیر انداخت ؟ یا کلا بی فایدس؟
avatar-1453361074141.jpg 11 روز
دکتر محمد سعیدی
( متخصص پوست، مو و زیبایی)

بله میشه.حتما
با ترکیبی از دلروی خوراکی موضعی و تزریقی

سلام مجدد جناب دکتر
ممنون از پاسختون
چون امکان پاسخ نداشتم در همان صفحه شماره 218
دوباره اینجا مزاحمتون شدم
مصرف داروهای مناسب برای من رو چه خوراکی چه موضعی وتزریقی رو میشه بگین چیا خوبه؟

مصرف اسپیرونولاکتون و فیناستراید تا چه مدت مناسبه ؟
این داروها عوارض نداره ؟
مثلا بدخیمی و سرطان ؟

سلام

مهمترین عارضه این داروهای هورمونی ضرر برای زن بارداره.بقیه عوارض بیشترشون شایعه و ثابت نشده است.

اما اینکه کدام دارو برای شما مناستره مثلا فیناستراید،سیپروترون،اسپیرونو........باید حضورا پزشک متخصص پوست تشخیص بده.دوره درمان معمولا حداقل یکساله است

منظورم از داروهای تزریقی دارویی بود که توسط پزشک در پوست سر تزریق میشه