ف.ع
عنوان :

عمل جراحی نوزاد

فوق تخصص جراحی کودکان
جناب دکتر سلام وقت بخیر
نوزاد سه ماهه من به جهت انگشت اضافه در دستان قرار است صبح چهارشنبه عمل جراحی شود و به همین دلیل دکتر ایشان(دکترناظرانی- بیمارستان مهر) فرمودند که از ساعت 2 بامداد باید ناشتا باشند.
به دلیل بی تابی نوزاد در طول شب و بهانه گیری جهت خوردن شیر، ما نگران آن هستیم که در سه شنبه شب کودک در منزل بیتابی بسیار زیادی داشته باشد و اذیت شود. به همین دلیل از پزشک اطفال سوال کردیم و ایشان آستامینوفن و شربت زادیتن تجویز کردند.
سوال این است که اولا مقدار مصرف این داروها در شب قبل از عمل چه مقدار است؟
و اینکه آیا مصرف این داروها در شب قبل از عمل تداخلی با بیهوشی نوزاد در روز عمل دارد یا خیر؟ به عبارت دیگر ضرری متوجه نوزاد میشود یا خیر؟
ممنون از لطف و بزرگواری شما

سلام. به این داروها قبل بیهوشی نیاز نیست. زمان شیر نخوردن برای شیر مادر 4 ساعت و شیرخشک 6 ساعت قبل از عمل است.

حتی اگر بی تابی زیاد بود؟

آب قند تا دو ساعت قبل از بیهوشی میتوان داد. ولی قبل دو ساعت از عمل نباید کودک چیزی بخورد یا بنوشد. اگر اتصال انگشت اضافی با پایه خیلی کوچک و نازک باشد شاید جراح تصمیم بگیرد با بی حسی موضعی انگشت رو بردارد

ممنون از لطف و بزرگواری شما
دکتر گفتن بابد بیهوش بشه
سپاس از راهنمایی شما خیلی لطف کردید