ن..
عنوان :

کیست ریز ریز و تنبلی تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
24 ساله هستم فروردین ماه برای بارداری اقدام کردم کیست 4 سانتی و تنبلی تخمدان داشتم که کیست با قرص رفع شد و دوباره با سنو گرافی کیست های ریز و تنبلی تخمدان داشتم دکترقرص های افلوکساسین و متروفن و لتراکس وDupbaston تجویز کردن ولی احساس میکنم چیزی برای کیست های ریز و تنبلی تجویز نکردن آیا درسته؟؟ آیا تا بر طرف نشدن این مشکل ها باردار نمیشم؟؟ آیا احتمال بارداری دارم؟؟آیا راه سریع تری برای بارداری وجود داره؟؟

سلام لتراکس و متروفن برای تنبلی تخمدان هست با مصرف اینها تخمک گذاری می کنید و باردار می شید بهترین و سریعترین راه برای شما همین هست

سلام پس اون کیست های ریز چی؟؟چه اثراتی رو بدنم میزاره؟؟ مانع حاملگی نمیشه؟؟

کیستهای ریز یعنی تخمدان خوب تخمک گذاری نمی کنه و نمی تونه یک فولیکول را بزرگ کنه همه فولیکول ها ریز می مونن وقتی این دارو ها رو مصرف می کنید تخمدان قادر به تخمک گذاری می کنه و یک فولیکول به حد بلوغ می رسه و تخمک آزاد میشه و بارداری اتفاق می افته

این کیست ها ریز کی برطرف میشه؟؟چه غذاهایی مصرف نکنم و چه غذا هایی تاثیرات خوبی داره برای این کیست ها و تنبلی تخمدان؟؟؟؟

اگر مشکل تیرویید دارید باید درمان بشه اگر اضافه وزن دارید وزن کم کنید خیلی به فعالیت تخمدان کمک می کنه غذاهای کم چرب روغن مایع و میوه و سبزیجات تازه مصرف کنید

مشکل تیروئید ندارم اما اضافه وزن یکم دارم اما زیر دلم مخصوص سمت راستم درد دارم
ممنون از راهنمایی هاتون