م.ب
عنوان :

اسکار و آکنه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر.دکتر من واتساپ هم بهتون پیام دادم ولی متاسفانه جواب همه سوالاتم رو نگرفتم.من شهرستانی هستم و دانشجو.واسم دشواره که سه جلسه برای لیزر co2 به تهران بیام.داخل یکی از پست های پیجتون خانمی رو دیدم که در طی یک جلسه،کراس،تزریق ژل و سابسیزن و هیدروسابسیژن و در نهایت لیزر co2رو انجام دادین و گفتین که نتیجه ی فوق العاده ای خواهید گرفت ولی عکس از بعد عمل نگذاشته بودید
از اونجایی که وضع مالیم متوسط هست و تا به حال یک بار کراس و یک بار لیزر ایربیوم و سه بار میکرونیدلینگ انجام دادم ولی فقط و فقط با صرف هزینه های مختلف نتیجه عکس گرفتم و آکنه هام عمیق تر شدن؛الان به دنبال یه درمانی هستم که خیلی خیلی خوب جواب بده.تجویز شما سه جلسه لیزر co2و پیلینگ یا کراس بود،اما میخواستم بدونم با تعداد جلسات کمتر هم میشه به نتیجه مطلوب رسید؟
آقای دکتر من به کار شما ایمان دارم مرسی که وقت گذاشتین ،فقط لطفا مقدار هزینه و اینکه چند درصد تضمین میکنید که بهتر بشم رو بهم بگین.
ممنونم

سلام دختر خوب
پاسخ پوست افراد مختلف تا حدودی با هم متفاوت است و متاسفانه در صد بهبودی قابل تضمین کردن نیست
ولی طبق تجربه بالینی من حداقل نیاز به سه جلسه لیزر co2 و کراس دارید تا بتوان نتایج قابل قبولی مشاهده کرد و ممکن است درادامه نیاز به روش های مکمل باشد و این بستگی به پاسخ پوست شما دارد

هزینه های لیزر برا اساس تعداد شات و در جلسه معاینه حضوری تعیین می شود.
پیشنهاد میکنم به کلینیک بهروز نزد خانم دکتر شهبازی با تعیین وقت قبلی مراجعه بفرمایید.

نه دکتر من صبر میکنم برای مهر و آبان که خودتون ایران هستین نوبت میگیرم ک خودتون واسم انجام بدین.
فقط مراقبت های قبل از لیزر رو بهم میگین؟
چون من در حال حاضر کرم3in1از نوروا رو استفاده میکنم که لایه برداری خفیف انجام میده.
میخواستم بهم بگین که اگر لازمه مصرف این دارو رو قطع و داروی جدیدی مصرف کنم
و اینکه واقعا حس میکنم که چاله هام روز به روز عمیق تر میشن.
اقای دکتر شما پاسخ سوال اصلی من رو ندادین؛طی یک جلسه و انجام کارهای ترکیبی2،به هیچ عنوان نمیشه ب نتیجه مطلوب رسید؟
با توجه به اینکه من میخوام خودتون لطف کنین واسم انجام بدین
لیزری که آقای دکتر فیلی انجام میدن و طی یک جلسه نتایج خیلی خوبه داره،چیه پس؟

مراقبت خاصی قبل از لیزر لازم نیست،
در جواب سوال شما با یک جلسه لیزر خیر بعید است نتیجه خیلی مطلوبی حاصل شود