ر.ح
عنوان :

استفراغ شیر

فوق تخصص نوزادان و فلوشیپ نوزادان
باعرص سلام وادب.طاهاحسین 7ماهونیمه تاقبل ازگردن گرفتن چندین بارازبینی ودهان بالامی آوردومانع ازراحت ازنفس کشیدنش میشدولی بابرگردوندنش روی دستم وکوبیدن پشت کمرش مشکلش برطرف میشد،الان دوباره دوشبه استفراغ میکنه شیربه شدت ازدهان وگلوش خارج میشه وکبودمیشه ونفس کشیدنوبه شدت براش سخت میکنه.عملیات نجاتوبراش انجام میدیم ولی کبودشدنش وتنفس سختش وگریه های شدیدش خیلی نگرانمون میکنه لطفاراهنمایی بفرمایین(طاهاحسین ازیک ماهگی زیرنظرخودتون بوده)

سلام علیکم.
حتما ببریدش بیمارستان امام حسین علیه السلام تا معاینه کامل شود.... اگر شدید نبود اگر خواستید بیاوریدش احتیاطا معاینه اش کنم.

باتشکر.دودفعه اتفاق افتادودیگه تکرارنشد.ترجیحاپیش خودتون میاریم