س.ج
عنوان :

آلرژی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام ،شیرخواری 5 ماهه دارم که تحت نظر شما جهت درمان ریفلاکس می باش که حساسیت به پروتیین گاوی و نیز عدم تحمل لاکتوز می باشد ،10 روز پیش به جهت ویزیت به شما مراجعه کردم که به علت احتمال به حساسیت به شیر خشک ایزومیل فرمودید شیر خشک نئوکیت شروع کنم که الان بعد گذشت 10 روز از مصرف این شیر خشک در ابتدا دچار قرمزی و التهاب و دانه های ریز قرمز در هر دو پلک و به مرور در أطراف دهان ،بینی و چشم ها شده که خارش و بی قراری همراه است،در سایر نقاط بدن نیز در مثل آرنج و پشت زانو ها و زیر گردن نیز این دانه ها وجود داره. ممکن از شیر خشک باشه ؟!! آیا همچنان همین شیر خشک رو ادامه بدم؟!

سلام واکنش,آلرژیک پوستی,به شیر نیوکیت غیر معمول و گزارش,نشده است . میتوانید مدتی,ب ای,یک هفته شیر را قطع کنید و شیر قبلی را بدهید اگر دانه ها از,بین برود مربوط به شیر میتواند باید درعیر اینصورت آلرژی,به سایر مواد غذایی. ویتامین و آهن و... در کودک و همچنبن دندان درآوردن و.. بیشتر مطرح خواهد بود
دراین موارد شربت زادیتن و کرم های موضعی مانند درم اید باید استفاده شود