ف.ع
عنوان :

جوش و جای جوش بعد از مصرف داروی خاص

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و احترام خدمت اقای دکتر باریک بین، عظیمی هستم مبتلا به سرطان متاستیک کبدی رکتوم ، حدود دوسال تحت درمان هستم منتها اسفند 97 حدود شش ماه پیش داروی وکتیبیکس برای متاستاز کبد تزریق شد که متاسفانه بدنم حساسیت شدید به آن نشان داد که یکی از موارد جوشهای شدید ملتهب و چرکی بالاتنه و صورت بود که تحت نظر دکتر انکولوژیستم صابون ضد باکتری و ایندامایسین و کلیندامایسین و ... و البته چند روز داکسی سایکلین که البته بهش حساسیت نشان دادم مصرف کردم الان بعد از شش ماه خیلی بهتر شد ولی هنوز جای جوشهای صورت مانده و گهگاه حوش چرکی می زنم و جوشهای سرسیاه هم زیاد شده الان حدود یکماه است که فقط صابون استفاده میکنم ولی محلول یا قرص مصرف نمیکنم. از هفته گذشته هم فعلا دکتر انکولوژیستم به مدت دو ماه استراحت بین تزریق شیمی درمانی داده اند.وقت حضوری می خواستم بگیرم منتها گفتند دکتر فعلا ویزیت جدید نمی کند بخاطر همین مزاحمتون شدم.
تشکر از راهنمایی تان

سرکار خانم عظیمی امیدوارم هرچه زودتر سلامتی کامل حاصل شود. با توجه به مسئله ای که ذکر کردید ترجیح میدهم بیشتر از درمان های موضعی برای کنترل وضعیت و بهبود پوست تان استفاده کنم در حال حاضر من ایران نیستم
پیشنهاد میکنم به کلینیک بهروز نزد خانم دکتر شهبازی جهت انجام "پاکسازی کامل صورت" با تعیین وقت قبلی مراجعه بفرمایید 02122575757

حتما. تشکر

در کنار این درمان عالی روزانه با ژل شستشو zeniac noreva
صورت یک مرتبه شسته شود و یک شب در میان از ژل kojicol plus

البته براین خیلی مهم بود که حتما جنابعالی بنده را ویزیت نمایید. اگر بدانم تا اخر شهریور در ایران خواهید بود صبر میکنم
چشم. خیلی ممنون از راهنماییتون
ببخشید آقای دکتر الان تمام سایتهای داروخانه ای را سرچ کردم نوع روشن کننده ژل کوجیکال پلاس موجود است ولی کوجیکتل پلاس موجود نیست.
ایا برای پوست من که چرب است می توانم انرا بگیرم یا خیر.
تشکر
کوجیکال پلاس موجود نیست
فقط روشن کننده کوجیکال پلاس موجود است
آقای دکتر کرم ضد آقتاب خوب هم برای این وضعیت پوستم لطف می کنید معرفی نمایید

همین ژل مناسب است استفاده بفرمایید
ضدافتاب فاقد چربی SVR