M.S
عنوان :

مشکل پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
حدود یک ساله که لیزر مو های پوستم با دستگاه الکساندرایت شروع کردم و تو این یکسال روی لپ و گونه هام یک علمه جوش زد.واسه جوشام قرص نورم اسکین مصرف کردم کمتر شد ولی جاشون مونده و خیلی قرمزه.باید چیکار کنم این قرمزی ها بره؟

با سلام
جهت شستشو صورت ژل ضدجوش بیودرما استفاده کنید و سرم azelac_ru از برند Sesderma شبی یک مرتبه به محل جوش ها و لکه ها بزنید هم قرمزی و هم جوش را بهتر میکند
قرص ازیترومایسین 250 میلی گرم روزی یک عدد به مدت یکماه
به هیچ عنوان از کرم پودر های معمولی استفاده نکنید باعث بستن منافذ پوست و بدتر شدن میشود
در صورت لزوم از کرم پودر اکتی پور استفاده کنید

سلام آقای دکتر خیلی ممنونم ازتون.به نظرتون میکرونیدلینگ کنم پوستم صاف میشه؟؟ آخه میخوام سریع خوب شه.

در این مرحله خیر، حتی ممکن است بدتر شود باید کمی صبور باشید.
پس از اتمام دارو پیشنهاد میکنم به کلینیک بهروز نزد خانم دکتر شهبازی با هماهنگی جهت ادامه درمان مراجعه داشته باشید