ج.س
عنوان :

ازشیر گرفتن

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر مقدادی دختر من یک سالش هست از دو ماهگی تحت نظر خودتون بوده رفلاکس شدید داشت یه مدت دارو باکلوفن ولانسوپرازول مصرف میکرد بعد نه ماهگی به تجویز خودتون قطعش کردم الان غذا خوردنش خیلی بد شده اکثر موقعها بعد اینکه یه مقدار از غذایش را خورد حالت تهوع میگیره ولی خیلی به سینم وابستس وقتی تو خواب هستش باید شیر بخوره تا بخوابه می خواستم ازتون بپرسم میتونم از شیر بگیرم و به جاش شیر پاستوریزه یا شیر خشک بدم؟ .در ضمن حدود 40 روز پیش ازمایش نشون داد که کم خونی وکمبود ویتامین دی داره که دوباره شما براش به مدت یک ماه دارو تجویز کردیدو فرمودید بعد سه ماه مجدد ازمایش بدم
وزن کودک هشت کیلو سیصد

سلام بله بهتر است از شیر کودک را بگیرید و بعد از دو هفته شیر خشک کن لاکتوز مانند کامفورت روزی دو بار 90 سی سی بدهید
شربت مولتی و آهن و امگا 3 بالای یکسال روزانه ادامه میابد
اگر دریافتی لبنیات و شیر کم شد شربت کلسیوم سیترات روزی 5 سی سی بدهید