م.ش
عنوان :

استپ وزنی

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر جان پسرم 19 ماهشه و رفلاکس و آلرژی هم داره اوایل خون در مدفوع داشت الان 2 3 هفته هست که لبنیات را شروع کردیم ولی پسرم چند ماه وزنش *****9300 مونده قدش 83 سانته خیلی نگران رشدش هستیم .کهیر ، بی قراری ، اسهال و خون در مدفوع نداره فقط بعضی روزها 2 یا 3 بار مدفوع میکنه میشه گفت این نشونه آلرژی به پروتئین گاوی هست یا نه و آیا این کمبود وزن شدید نشانه آلرژی هست یا نه لطفا راهنمایی کنید .البته دارو زانتاک نکسیوم و باکلوفن میخوره صبح و شب

سلام بله این علائم مربوط به آلرژی به کاربران و سو جذب ثانویه هستند
آزمایش کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و چربی و مواد هضم نشده مدفوع را انجام دهید ودر صورت لزوم درمان سو جذب و ممنوعیت لبنیات گاوی را بررسی کنیم