ف.ر
عنوان :

مینیمم فشار خون بالا

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام اقای دکتر من 34 سالم هست و در دوران بارداری فشار خون داشتم. الان هم بعد یک سال و نیم گاهی مینیمم فشارم 9 میشود و احساس کمی تنگی نفس و فشار میکنم . قبل بارداری هم به دلیل اینکه کلیه ام دفع پروتئین داشت شبها یک نصفه انالاپریل میخوردم. بعد زایمان هم تا یکی دو ماه یک نصفه متورال میخوردم شبها که دیگه چون بهتر شدم کنار گذاشتم. حالا مدتیه گاهی مینیمم فشارم به 9 میرسه. میخاستم ببینم نیاز هست دارو مصرف کنم یا خیر؟ البته بعد زایمان اکو کردم و گفتن هیچ مشکل قلبی ندارم

درود بر شما،احتمال اینکه افراد بعد از فشار خون بارداری دچار فشارخون دایمی بشن زیاده،بهتره که شما هولتر بیست و چهار ساعته فشار انجام بدین تا فشار خون بالای شما تایید بشه

با توجه به سابقه پروتینوری کنترل فشار خون برای عملکرد نرمال کلیه ها ضروریه