س.ف
عنوان :

بیقراری و وزن نگرفتن

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دختر شش ماهشه سه ماه شیر مادر خورد بعد شیر بیومیل خورد به دلیل خوردن حریره بادوم دفع بلغم داشت که ببلاک ال اف خورد بلغم کمتر شد به توصیه شما پپتی جونیور میدم دو هفته است دارو نکسیوم میخوره موتیلیوم رو هم میخورد ولی قطع کردم چون حالت عوق نداره اصلا سگاگریپ قطره دی اولترا آهن سان اکشن یک روز درمیون نیو زینک و فولیک اسید شربت کورال سیترات
با مزه شیر کنار اومده هر دوساعت و نیم 90 سی سی میخوره غذا هم سرلاک بدون شیر هیپ و پوره هویج و سیب زمینی میخوره غذا و شیر خوب میخوره
آقای دکتر مشکل دخترم بیقراری زیاده همش در حال نق زدن و گریه هست سرش و کف دستش خیلی داغ میشه و خوب وزن نمیکیره وزن تولدش 3600 الان 7800 البته تا واکسن الان 300 کم کرده با اینگه خوب شیروغذا میخوره خوابش هم کمه بعضی روز ها اصلا بیرون روی نداره بعضی روزها کم و بعضی روزها هم دوبار میشه
اکثرا مدفوعش سفته ولی هنگام دفع بیقرار نیست شما گفتین وقتی بیقرار بود زادیتن و گاویسکون بدم شیر شب ندم زادیتن و گاویسکون هم تاثیری نداشت البته 4 روز دادم تاثیر نداشت قطع کردم

سلام وزن کودک درحال حاضر طبیعی است
کودکان ریفلاکسی که به لاکتوز حساسیت دارند وزن یک سالگی سه برابر تولد حداکثر خواهند داشت
کار کردن شکم از روزی 5 بار تا 5 روزی یک بار طبیعی است
بی قراری به علت شیردهی زیاد و بالا رفتن اسید معده و از علائم عدم تحمل لاکتوز است و رعایت شرایط انتی ریفلاکس . دمای محیط زیر 24 درجه, ماساژ و ... باید انجام شود
هر روز حمامش کنید و داغ بودن سر و دست به علت آفتاب نخوردن, دمای بالای محیط و از علائم آلرژی به لاکتوز است