ز.ه
عنوان :

درد شست پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام باتشکر از شما

شست پای من خیلی درد میکند بدون ضربه خوردن خونمردگی زیر ناخن شست پام ایجاد شده و چند ماه است که خوب نشده میخوام بدونم علتش چی میتونه باشه ممنونم

سلام عزیزم

اول اینکه باید مطمِئن شویم که آن چیزی که شما می بینید خونمردگیه و احتمالا نیاز به عکسبرداری از انگشت و معاینه دقیق داره تا برخی بیماری ها که خونمردگی زیرناخن رو تقلید می کنن رد شوند.

درنتیجه حتما حتما توصیه می کنم که مراجعه حضوری داشته باشین تا با اطمینان بیشتر و معاینه و بررسی های بیشتر بتونیم در این خصوص تصمیم گیری کنیم

سلام ممنونم که محبت کردید و جواب سوال مرا دادید لطفاً برای مراجعه ی حضوری مرا راهنمایی کنید با سپاس فراوان

عزیزم می تونین به بخش اطلاعات تماس مراجعه فرمایین و هر جا راحت تر هستین تشریف بفرمایین