ا.ا
عنوان :

جای جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام ببخشید من در جوانی جوشهایی روی صورتم داشتم که الان جاشون بصورت کم رنگ (چاله)مونده چجوری میتونم سریع اونا رو ازبین ببرم؟ایا قرص یا شربت کلاژن وجود داره ؟ممنون

با سلام

خیر قرص و شربت کلاژن وجود نداره

برا ی از بین بردن چاله ها بر اساس معاینه پوست و نمای ضایعات می شه از روش های مختلفی استفاده کرد مثل میکرونیدلینگ، لیزر و .....

ممنون
سلام خانوم دکتر ببخشید.... من پسری 30 ساله هستم چند سالیست که به پزشک مراجعه کردم برایم داروی ترکیبی و فیناستراید 1 .نوروبیون (امپول هفته ای یک بار).قرص هیرویت.ویتامین400 e.کلسیم.نوشته .این دارو ها تا حدودی برایم خوب بوده .(فیناستراید روزی یک بار.ترکیبی روزی 2 بار)ولی وقتی بجای 2 بار یک بار استفاده میکنم.موهام شروع به ریزش میکنه.سوالی که داشتم ازشما اینکه ایا برای ریزش موی ارثی درمان قطعی هست؟چطور میشه فهمید که ریزش موی کسی ارثی ست؟من باید تا اخر عمرم دارو مصرف کنم یا خودش بعد از چند سال دیگه درس میشه؟این کلاه لیزری یا شانه لیزری خوبه؟(بجای دارو میشه از اینا استفاده کرد؟شامپو چقدر برا ریزش مو تاثیر داره (یه تعدادی میگن بی تاثیره)؟من تو روز این همه دارو میخورم عوارض نداره؟ ممنون

با سلام احتمالا داروی ترکیبی ماینوکسیدیل است و دوز صحیح ان دوبار در روز است یک با در روز به شدت از تاثیر دارو می کاهد

ریزش مو در اقایان در اکثر قریب به اتفاق موارد هورمونی ارثی است و درمان قطعی ندارد. درمان ها تا موقعی که استفاده می شوند موثرند

ریزش موی هورمونی ارثی باعث کاهش تراکم مو ها در جلوی سر می شود و موهای پشت سر حفظ می شوند

کلاه لیزری به عنوان یک درمان کمکی خوبه

شامپو نقش کمی در درمان ریزش مو داره

بهتره درمان رو زیر نظر متخصص پوست ادامه بدین اکثر پزشکان فیناستراید رو بعد از مدتی(حداقل یک سال مصرف) قطع می کنند و ماینوکسیدیل رو ادامه می دن

با سلام احتمالا داروی ترکیبی ماینوکسیدیل است و دوز صحیح ان دوبار در روز است یک با در روز به شدت از تاثیر دارو می کاهد

ریزش مو در اقایان در اکثر قریب به اتفاق موارد هورمونی ارثی است و درمان قطعی ندارد. درمان ها تا موقعی که استفاده می شوند موثرند

ریزش موی هورمونی ارثی باعث کاهش تراکم مو ها در جلوی سر می شود و موهای پشت سر حفظ می شوند

کلاه لیزری به عنوان یک درمان کمکی خوبه

شامپو نقش کمی در درمان ریزش مو داره

بهتره درمان رو زیر نظر متخصص پوست ادامه بدین اکثر پزشکان فیناستراید رو بعد از مدتی(حداقل یک سال مصرف) قطع می کنند و ماینوکسیدیل رو ادامه می دن

سلام ممنونم....ببخشید من تا اخر عمر باید با دارو موی سرم رو نگه دارم?این شانه لیزری اثری داره؟فیناستراید عوارض داره ؟من چند سالی میشه که مصرف میکنم ؟ببخشید که زیاد سوال میپرسم

با سلام

هر زمان دارو قطع شه دوباره روند طاسی شروع می شه چون در ژنتیک شما این وجود داره

لیزر کم توان در کنار درمان های طبی می تونه کمک کننده باشه

اگر نا به حال عوارضی در این چند سال مصرف فیناستراید به وجود نیامده نگران نباشین

سلام خیلی ممنونم.