م.ح
عنوان :

نبود قرص ؟؟؟

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام ، من برای پلی کیستیک و منظم شدن عادت ماهانه ام دکتر بهم قرص cybelle رو دادن، حالا الآن اصلا پیدا نمیشه دیگه و میگن وارد نکردن حتی مشابهشم میگن نیست ، و من نمیدونم چیکار باید کرد دقیقا؟! شما مشابهی میشناسین که تو داروخانه ها موجود داشته باشن؟!

قرص سیبل همان داروی سیپروترون کمپاند هست که با نامهای تجاری مختلف موجود هست قرص دیان هم همین هست ولی به منظور ی که شما استفاده می کنید اغلب قرصهای ضدبارداری ترکیبی حتی قرص ال دی معمولی و قرص های یاز و یاسمین هم جواب می ده

سلام
ممنون

فقط این قرص خاصیت ضد هورمون مردانه داره که اگر شما آکنه و موی زاید دارید براتون بهتره

این قرص مناسبه؟
من موی زاید هم داشتم،ولی بعد چند دوره از همون کمپاند تقریبا رفع شد،الآن مشکلم اینه که فاصله که میندازم بین قرص های کمپاند،مثلا یه ماه نمیخورم،ماه بعد پریودم خیلی دیر یا خیلی زود میشه
خب خیالم راحت شد.خیلی ممنون❤❤

بله چون PCO هستید همینطور خواهد بود اگر خیلی چاق یا خیلی لاغر هستید وزنتون را تنظیم کنید تیرویید هم بررسی بشه آزمایش پرولاکتین هم بدید اگر. همه اینها خوب بود و. هنوز PCO بودید باید قرص بخورید تا پریودهای منظم داشته باشید

چشم حتما