خ.پ
عنوان :

درماتیت سبوریک

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر دکتر، من الان نزدیک 5 الی 6 سال بیماری درماتیت سبورئیک دارم و در ناحیه سر و کناره بینی احساس خارش و قرمزی دارم،از این رو قصد باردار شدن رو دارم خواستم فقط در جهت آرامش خاطر این سوال بپرسم که این بیماری پوستی برای من در بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه؟یا حتی شامپوی ایروکس ضد شوره که حاوی اکتوپیروکس 1 درصده (تنها این شامپو که خارش سره منو بهتر میکنه)ضرری در اون دوره داره یا خیر،در ضمن من در کلینیک شما نیز تست دمودکس انجام دادم نتیجه رو هم براتون ضمیمه میکنم

با سلام
این بیماری در بارداری مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد از کرم کلوتریمازول که در بارداری مطمئن است برای نواحی پوسته دهنده استفاده کنید

در مورد شامپو حاوی اکتوپیروکس این دارو دسته B بارداری است ضرر جدی تا به حال دیده نشده ولی اگر ضروری نباشه بهتر کمتر استفاده شود

ممنون از پاسخگوییتون دکتر،فقط خواستم بگم برای خارش سرم پیشنهاد شامپو چی رو میدین؟