و.ر
عنوان :

بیماری گال و روزاسه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر من روزاسه از نوع دمودکس داشتم و با مصرف کرم سولانترا(ایورمکتین)پوستم خیلی خیلی خوب شده بود.تا این که به خاطر سیستم ایمنی ضعیف و مشکل اعصاب دچار بیماری گال از نوع نروژی شدم.بعد از 7ماه مبتلا شدن به گال پیش متخصص پوست رفتم کرم پرمترین (یکبار روز اول و باردیگر 2هفته بعد)و قرص خوراکی ایورمکتین3میلیگرم (5 تا روز اول 5 تا دو هفته بعد) مصرف کردم.بعد از مصرف داروها آزمایش دادم منفی بود و دیگه اثری از گال نبود.الان نزدیک به 4هفته از درمان میگذرد ولی علایم روزاسه من که به خاطر گال خیلی تشدید شده بود خوب نشده خیلی خیلی روزاسه من عود کرده.تو یه مقاله ای میخوندم گال می تواند باعث تشدید علائم بیماری پوستی که از قبل وجود داشته بشود.دقیقا روزاسه من بعد این به گال نروژی دچار شدم خیلی بدتر شد.آیا بعداز گذشت مدتی باز روزاسه علائمش بهبود پیدا میکنه.

خارش ناشی از گال گاه تا هفته ها پس از بهبود هنوز به درجاتی وجود دارد و طبیعی است
جهت درمان روزاسه از کرم ایورمکتین یا کرم مترونیدازول روزی یک مرتبه استفاده کنید
و ضدافتاب ضدقرمزی بیودرما

آقای دکتر امکان داره تشدید روزاسه به خاطر واکنش سیستم ایمنی بدن به بزاق و مدفوع و تخم انگل گال باشه؟
چون روزاسه من بعد از مبتلا شدن به گال بدتر شد.

بله احتمال اش است
ولی به هرحال درمان طبق نکات بالا انجام دهید