ا.ص
عنوان :

بیقرار شدن کودک

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
آقای دکتر بیشتر از یک ماه از قطع کامل شیر دهی دخترم گذشته و دوازده روزه که مترونیدازول روزی دو بار هر بار سه سی سی و قرص پردونیدازون 5 روزی دو بار هر بار نصف قرص و شربت امگا 3 روزی سه سی سی و قرص فولیک اسید یک روز در میان نصف قرص رو مصرف میکنه و بقیه داروهای تجویزی شما ( رویال ژلی دایا ، ویال بایوانرگل اکشن ،پروبیوتیک ری استور یا روتفلور ، کلسیم سیترات ، ساشه سیتوکولین )رو اینجا یا ندارن یا مشابهش هست
الان رویال ژلی دایا و ویال بایوانرگل اکشن و پروبیوتیک روتفلور رو به صورت اینترنتی پیدا کردیم که باز هم از صحتش مطمئن نیستم اما ساشه سیتوکولین رو ظاهرا بدون نسخه و اینترنتی نمیشه تهیه کرد و موفق به تهیه کلسیم سیترات هم به صورت اینترنتی نشدم
میشه مشابه کلسیم های دیگه ای که تو بازار هست رو بهش بدیم
و آقای دکتر من نمیدونم اندازه داروهاش رو درست متوجه شدم اینکه میفرمایید روزی دو بار سه سی سی یعنی هر بار دو سی سی یا هر بار 1/5 سی سی
و اینکه گفتید زمینه آلرژی گندم و شیر هست و مصرف بقیه موارد مشکلی نخواهد داشت یعنی بقیه مواردی رو که توی رست تست نشون داده که آلرژی داره رو میتونه مصرف کنه
( برنج ، سفیده تخم مرغ ، مغزها، مرکبات )
و چون به گلوتن آلرژی نداره و فقط به گندم آلرژی داره میتونه جو و گندم سیاه مصرف کنه
و اینکه الان حالش خیلی بدتر از قبل شده و هنوز اون دل درد ها و خودش رو تکون دادن ها ادامه داره و به شدت بیقرار و تحریک پذیر شده و توی خواب مدام ناله میکنه و گریه میکنه و صبح ها که بیدار میشه پوست لبش خشک و ترک ترک شده و رنگ پریده و بیحاله
اینها علایم مصرف داروها هستند؟ و مصرف همه این داروها با هم مشکلی نداره
خواهش میکنم جواب همه سوالاتم رو بدید و سوال رو نبندید واقعا حال دخترم بده

سلام بله هر بار 3 سی سی . و سایر مواردی که داخل تست نبوده اشکالی برای مصرف ندارد . گندم سیاه گلوتن دارد ولی جو گلوتن ندارد و علائم مربوط به همان التهاب روده و آلرژی است که باید حداقل ه گاه رعایت شود تا علائم کودک کنترل شود
داروهای کودک فقط تقویتی و برای رشد هستند
فقط مترونیدازول و پردنبزولون دوره ای شیمیایی هستند که باید یک دوره مصرف شوند و مابقی تداخلی با هم ندارد
سیتوکولین را باید مزسک نسخه کند و بجای,سیترات کلسیوم تکرار از,شربت دی تریول استفاده کنید یا اگر کلسیوم معمولی میدهید باید آب کافی هم دریافت کند تا رسول داخل کلیه نداشته باشد