ا..
عنوان :

لکه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام جناب دکتر خسته نباشید دختر من 4 و نیم سالشه پوستش سبزه هستش روی دست چپش کمی بالاتر از مچ دست دوتا لکه کوچیک اندازه شاید نصف عدس روشن در اورده البته لکه پایینی پارسال هم بودش ولی بعد مدتی محو شد دوباره امسال در اومده البته بعلاوه لکه بالایش اندازه لکه پارسال تععیری نکرده فقط محو شده بود تا دوباره امسال البته همیشه معلوم نیست کاهی اوقات رنگش میشه رنگ جای زخم مثل پوست موقعی انگشت میکشی روش کمی معلوم خر میشه منطورم رنگشه روشن تره نیشه ...موقعی مثلا از حمام در میاد روشن تره عکسی که فرستادم دقیقا بعد حمام هستش ...لطفا بگید چی هستش ایا برص نیست سابقه خانوادگی هم نداریم صمنا فقط یک دستشه چای دیگه نداره و لکه پاینی پارسال هم بود محو شد دوباره امسال همین موقع ها اونده حدود یک ماهی هستش معلومه امسال ...با تشکر

در حال حاضر نمیتوان با قطعیت گفت برص هست یا نیست
ولی احتمالا این کمرنگ و پر رنگ شدن ارتباط با تابستان و نور خورشید دارد لذا از کرم ضدافتاب کودکان برای دست ها استفاده کنید
و در صورت تغییر یا بزرگتر شدن جهت معاینه حضورا تشریف بیارید

ممنونم