ش.ا
عنوان :

ریزش و کم پشتی مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام ، پسر 24 هستم ، دارای مشکل انزواسپرمی هستم ، زود رنج و عصبی هستم ، پدر بزرگ و پدرم تاسی سکه ای دارند ، سه برادریم هر سه تقریبا رو به کم پشتی مو و تاسی داریم پیش میریم ، حدود دو سال یا بیشتر میشه از مخلول های داروخانه یا خودم ساختم دارم استفاده میکنم در مورد پر پشت شدن مو نمیدونم و احساس میکنم اگر مکرر استفاده کنم و مو هامو هر روز بشورم ریزش کمتر میشه شاید 50 درصد کمتر ، موهام چربه خیلی ، موهای باریک شده و ضعیف شده در سرم وجود داره ، چاره ای برای پیشگیری از کچلی و پر پشت شدن موها وجود داره ؟
در ضمن ، یک دکتر که خارج از کشور فعالیت دارند یک سری ازمایش برای درک بهتر ریزش و کچلی میخواهند برای طی بهتر روند درمان ، ولی متاسفانه به دلیل تفاوت زیاد قیمت دلار و پول ملی و شرایط ویزیت ارتباط با ایشان هزینه بردار و سخت ، ان ازمایش هارو در اختیار جنابعالی قرار بدم میتوانید بهتر به بنده کمک و روند درمان مرا اسان تر دنبال کنید ؟؟
نام ازمایش ها در عکس دومی درج شدند ، با عرض پوزش عکس اولی اشتباه ارسال شده و امکان حذف ان وجود ندارد !!!

سلام با توجه به سابقه خانوادگی کم پشتی مو که دارید ، ریزش موی آندروژنتیک که به طور معمول در آقایان رخ می دهد را دارید. در حال حاضر فقط دو داروی موثر برای ریزش موی آقایان وجود دارد محلول ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید که تا زمان استفاده شما موها را پرپشت تر میکند ولی در صورت قطع کامل مجددا ریزش خواهید داشت. توصیه میکنم با مراجعه به متخصص و با صبر و حوصله دارو مصرف کنید و مطمئن باشید که نتیجه خوبی خواهد داشت

پارسال خدمت خانم دکتر مدینه ارژنگی مراجعه کردم با تجویز فیناستراید ، ماینوکسیدیل 5 درصد ، و یه کپسول هستش قهوه ای رنگ ویتامین اسمش حضور ذهنم نیست ولی معروف همه دکترا تجویز میکنن .... ، با این نسخه منو بدرقه کردن ! متاسفانه موی سر من نتیجه کاملا برعکس داشت نصبت به ماینوکسیدیل و ریزش عجیب و وحشتناکی پیدا کردم که منجر شد از مصرف نسخه ایشان صرف نظر کنم ، ولی الان حدود 20 روز میشه مصرف مجدد قرص فیانستراید 1 میل را شروع کردم ! منتظرم شش ماه بگذره و نتیجه حداقل رو ببینم !!!!
خانم دکتر میشه لطفا جواب این سوال بنده رو بدید ! طبق اون عکسی که برای شما فرستادم اگر اون ازمایش هارو بدم جنابعالی میتونید راهنمایی کنید مشکل بنده رو از روی ازمایش!؟

در مورد ماینوکسیدیل در 6 هفته اول استفاده ریزش موهای نازک و کرکی افزایش پیدا میکنه ولی چنانچه ادامه بدید ریزش کاملا متوقف میشه و رشد مجدد روی میده. توصیه من اینه که از ترکیب این دو یعنی فیناستراید و ماینوکسیدیل استفاده کنید. کپسولهای زینک پلاس هم تا حدودی در ریزش موی آقایان موثر هستند

خانم دکتر بنده موهام هنوز جای خالی پیدا نکرده واسه همین مصرف ماینوکسیدیل کمی برای من معضل شده
6 هفته موهای من بریره که کچل میشم اون وقت باید 2 سال ماینوکسیدیل بزنم تا دوباره جبران بشه

ماینوکسیدیل به افزایش ضخامت موها هم کمک میکنه. با اینحال اگر تمایل برای استفاده ندارید در کنار فیناستراید از محلولهای ضدریزش گیاهی مثل رینفورتیل یا دئودراگ استفاده کنید البته اثربخشی آنها به مراتب کمتر از ماینوکسیدیل هست

امکان معاینه بنده از طریق ازمایش و تجزیه تحلیل برگه ازمایش توسط جنابعالی وجود نداره؟؟؟

آزمایش فقط قسمتی از معاینه هست با اینحال آزمایشات رو انجام بدید و جوابش را همراه یک عکس از موهای سر برای من ارسال کنید

بسیار خوب ، پس بنده کل ازمایش های که در عکس مورد نظر که ارسال کردم انجام خواهم داد و نتیجه ان را خدمت جنابعالی ارسال خواهم کرد فقط جواب یکی از ازمایش ها بعد یک ماه معلوم میشه چون تو شهر ما وجود نداره باید ارسال کنن تهران .... ، بعد یک ماه خدمتتون برسم باید مجدد حق مشاوره پرداخت کنم ؟

شما بغیر از اون آزمایش که دیر حاضر میشه بقیه را برای من بفرستید من فعلا صفحه شما را نمی بندم

خیلی ممنونم پس من در چند روز اینده اقدام خواهم کرد و دوباره خدمت جنابعالی خواهم امد .....
خانم دکتر راهی وجود نداره که مانع بشیم در ابتدای مصرف ماینوکسیدیل مانع از ریزش بشیم ؟ خیلی اضطراب اوره اون همه ریزشی که از اول مصرف پیدا میکنم
در مورد کافئین که مثل فیناستراید عمل میکنه و باعث مهار 5 الفا ردوکتاز میشه حتما مطلع هستید ؟ به نظر شما استعمال خارجی قهوه بر پوست سر ، کیفیت داره و میتونه تاثیر گذار باشه ؟

مقالاتی در مورد تاثیرش وجود داره ولی قطعی نیس. شامپوهای حاوی کافئین میتوانند در کنار درمان اصلی استفاده شوند

موهای من چرب هستش خیلی ، اگه هر روز نرم حموم موهام به شدت میریزه همش هم بخاطر چربی بیش از حد ، تمام انترنت میگردی نوشته هر روز موهارو شستشو ندید و چربی مفید برای مو !! ماجرا چیه چرا برای من برعکس ؟

شستشوی روزانه با شامپوی مخصوص موی چرب ایرادی نداره بشرط اینکه خیلی زیاد و با آب خیلی داغ نباشه.
لطفا بقیه سوالات با جواب آزمایشها باشه