س.م
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من برای یک جوش پیش دکتر مراجعه کردم به من قرص داکسی سایکلین 100میلی دادن من 100عدد خوردم ولی تاثیری نداشت همراه با کترل که جوشای سرسیاه منو چرکی کرد بعد کلا دکترمو عوض کردم بهم پنژل و تترا سایکلین داد و پن لیلاک ولی من دیگه قرص مصرف نکروم چون فکر میکنم دچار مقاوت انتی بیوتیکی شدم و قارچ تناسلیم گرفتم و من ازمایش کامل دادم مشکل کبدی یا هورمونی نداشتم و اینو بگم تا قبل مراجعه به دکتر من پوست صافی داشتم لطفا کمکم کنید خیلی نگرانم
أین عکس أز صورتم
دکتر جدید به من گفت کترل و پنژل یک شب در میان استفاده کنم ولی من بخاطر التهاب و زیاد شدن جوش استفاده نکردم فقط با پن لیلاک صورتمو شستم

سارا جان بیشتر جوش های صورت شما حالت کومدونی دارد و دراین حالت پنژل زیاد کمک کننده نیست
از ژل شستشو صورت ضدجوش زنیاک نوروا استفاده کنید ( روزی یک مرتبه)
ژل kojicol_plus شب در میان به محل جوش ها و لکه ها که یکساعت بماند و سپس شسته شود

در ضمن برای تسریع درمان پیشنهاد میکنم جهت انجام پاکسازی پوست و تخلیه کومدون با تعیین وقت قبلی نزد خانم دکتر شهبازی در کلینیک بهروز مراجعه داشته باشید.

آقای دکتر نیاز به انتی بیوتیک نیست
من خیلی نگرانم بیشتر نشه
آقای دکتر من اصفهانم
آقای دکتر پوست صورتم خیلی چربه و جوش سرسیاه خیلی دارم اگر امکانش هست یک تونر معرفی کنید چربی پوستمو تنظیم کنه

شوینده ای که براتون تجویز شد چربی پوست رو تنظیم میکنه،
در مورد جوش های سرسیاه یا کومدونها پاکسازی احتیاج است
انتی بیوتیک خوراکی فعلا لازم نیست میتوانید از محلول کلیندامایسین یک درصد روزی یک مرتبه به محل جوش های قرمز بزنید
مجددا بعداز دو ماه شما رو ویزیت کنم.