ا..
عنوان :

لکه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر دختر من 4و نیم سالشه با پوست سبزه ....از پشت دست بالای مچ دوتا لکه سفید رنگ اندازه هر کدام شاید نصف عدس در اورده البته لکه پاینی تو عکس پارسال هم بود همین موقع ها ولی بعد مدتی از بین رفت دوباره امسال اومده با اون بالایش البته پایینی بیشتر نعلومه گاهی ادقات اصلا معلوم نیست بیشتر مواقعی با دست لمس میکنی قسمت لکه یا بعد حمام بیشتر معلومه عکس فرستادم دقیقا بعد حمامه ...ایا به نظرتون برص نیست ؟. البته اینو بگو چند روز پیش چون خودش بهشون توجه میکنه و کمی شیطونه با یه جیز نوک تیز زده بود روشون زخمشون کرده بود موقعی زخم شدن ابین رفتن خوب که شدن دوباره لکه معلوم شد البته احساس میکنم بعد زخم شدن کنی روشن تر یادسفید تر هم شدن ...با تشکر
جای دیگه بدنش هم نداره فقط دست چپش که عکس هم فرستادم...سابقه برص هم تو خانواده نیست ....

سلام در بچه ها گاهی اوقات با خشکی زیاد پوست هم تغییر رنگ سفید پوست دیده میشه ولی با توجه به رنگش نمیشه برص را رد کرد. معاینه با یک لامپ مخصوص بنام وود کمک کننده هست.