ج.ع
عنوان :

ترمیم دندان از دست رفته و پوسیده و روکش

دندانپزشک
سلام من یک سوال دارم خیلی خیلی نگرانم کرده و درمنزل گفتگو میکنم برادر و خانواده ام اخلاق ندارن دست روی من بلند میکنند و با هر دکتری گفتگو کردم به نتیجه نرسیدم و هر کسی یک چیزی میگه حرف های متفاوت میزنند و اذیت شدم من 26سالمه به خاطر رعایت نکردن و مسواک نزدن دندان هایم که از فک بالا سمت راست و چپ و از فک پایین سمت راست دندان هایم را کشیدم 16 تای انها را که جای انها صاف شده و فقط از جلو 2الی 3تا دندان از خود دارم و دندان جلو 4 تا روکش و چند ماه پیش مراجعه کردم دکتر برای درست کردن روکش که درست کرد و چسباند و گفت دراومد بیا تا درست کنم و امروز روکش ها در اومدن که عکس از دهان دندان لثه میفرستم براتون و روکش ها و روکش ها که دراومدند یکی دندان از سمت راست روکش اولی زیر روکش پوسیده شده بود و توی روکش مونده بود و پیچ داخل ان بود که پیچ در اوردم و ریشه ان مونده و رفتم دکتر که بچسبانه نمیشد واینمیساد موقت چسباند که هنوز یکی دندان ها از سمت چپ اولی روکش باز مونده و در معطب گفت باید بیای خود دکترت ببینه درست کنه خودش برات که اینجا نیست هفته دیگه بیا این کار دکتر دیگری انجام داد و من خیلی خیلی نگرانم بابت این موضوع افسردگی گرفتم که میخاهم ببینم میشود مجدا ترمیم کرد دندان که زیرش پوسیده بود ریشه سالم مونده بود و عمر روکش ها چقدره چون دندان خراب هم دارم هنوز درست کنم همون بالا 2 تا و پایین و میخاهم ببینم بعدن عمر روکش ها یا دندان زیر روکش از بین نمیره که هم بد زیبا بشم هم نتوانم بعضی کلمات بیان کنم مثل امروز که نتوانستم اذیت میشدم و جای خالی دندان های من که صاف شده چه کار کنم زیر پوشش کمیته امداد هستم و هم هزینه کاشت ندارم و هم دندان مصنوعی داشتم بد دل هستم نمیتوانم قرار بدهم در دهانم انداختم رفت و استخوان تحلیل زیاد نمیره نشود کاری کرد لطفا دقیق دقیق سوال مرا بخونید و جواب بداید اگر میدانید جواب درست بدهید الکی جواب ندهید خواهشن نگرانم سواب داره من متظر جواب هستم دست شما درد نکنه ممون تشکر لطف دارید ببخشید شرمنده روز خوش
عکس ببینید با دقت متوجه شوید جواب دهید به سوال های من که دقیق بخونید

سلام، باید عکس opg تهیه کنید و وضعیت دندانهای باقیمانده شما به دقت بررسی شود

درباره دندانهای از دست رفته هم اگر بشود دندانهای باقیمانده را پایه ی بریج کرد ، بریج یا همان روکش چندتایی برایتان ساخته میشود،در غیر این صورت باید ایمپلنت انجام بدهید،یا اینکه همان دندان مصنوعی متحرگ.متاسفانه مز این سه راه راه دیگری وجود ندارد