س.ن
عنوان :

نوزاد بستری

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر . خواهرزاده من امروز بدنیا اومده ولی اصلا پیش مادرش نیاوردن و گفتن مشکل تنفس داره و وقتی مادرش میره اتاق نوزاد اجازه بغل کردن هم نمیدن من خلاصه وظعیت نوزادو بزور گرفتم براتون میفرستم می خواستم بدونم نظر شما چی هستش . به نظر شما رضایت بدیم نوزادو بیاریم تو بخش مادرش یا اینکه تا 24 ساعت بزاریم بستری باشه.
دکتر لطفا زود جواب بدید ما منتظریم

وضعیت خوب است و بهتر است اجاره دهید درمان ادامه یابد و هر وقت تشخیص دادند منتقل شود