ش.ق
عنوان :

راهنمایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام
دخترم3سال وچهار ماهشه و مریض شماست .چند سوال. 1_ اگر آزمایش خون وادرار به منظور چکاب میزان کلسیم و آهن و ... را نرمال نشان دهد آیا همان مکمل فوراورکیدز روزانه کافیست یا بهتره کلسیم و آهن وزینک جداگانه هم داده شود ؟
2_ دخترم موقع تولد خیلی کم مو بوده و الان مو در آورده ولی پر پشت و مقاوم نیست صلاح میدانید که زینک جدا برای رشد مویش داده شود ؟ 3_یکی از دوستان دانشجوی سال آخر پزشکی دانشگاه شهید بهشتی است و در مورد واکسن آنفلوانزا که مردد بودم برای دخترم تزریق کنم .میگن اساتید ما آنرا رد میکنن چون تولید کشورهای دیگه با ویروسهای مربوط به خودشان می باشد و در ایران نمی تواند پاسخگو باشد یعنی کارآرایی ندارد .من تا به حال استفاده نکردم میخواستم توصیه شما را دراین خصوص بدانم که چه کنم ؟ ودر آخر در برگه هایی که شما در ویزیت ها به ما می دهید یه مورد سوال پیش آمده برای من .آیا شما آخر صفحه کلسیم رو نوشتید ؟ چون داخل نسخه دارو نیاوردید ومن هم ندادم . چون همیشه بحث در مورد رفلاکس بوده . آیا باید کلسیم جدا غیر همان فوراورکیدز که خدمتتان عرض کردم بهش بدم ؟
ممنون

سلام
برای این کودکان بالای دوسال فوروید کافی است و مکمل دیگری نیاز ندارد
اگر داروی اسید معده مصرف نمیکند کلسیوم لازم نیست
زبنک برای موها هفته ای دوبار کافی است
واکسن فرقی ندارد و ویروس های کشنده انفولانزا ویروس های بومی نیستند و در کشورما بخاطر مسائل حج و اربعین و... ویروس های کشنده مانند H1 شایع میشوند

اگر از داروهای انتی اسید استفاده می کند یا ممنوعیت مصرف لبنیات دارند باید کلسیوم روزانه مصرف شوند