د.ف
عنوان :

تنطیم دارو

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام وقت به خیر مادر بزرگ من دارای قند خون رماتیسم فشار خون گرفتگی عروق هست و کلیه هاشم ضعیف هست حال می خواهم بدانم دکتر یا مجموعه است که این دارو ها کلا تنطیم کند و مصرف آن را به حداقل ممکن برساند؟

سلام و وقت بخیر.
برای تجویز داروهای مربوط به بیماری های ایشان باید به دو متخصص غدد و قلب و عروق مراجعه فرمایید.
و هر دو دکتر را از ضعیف بودن عملکرد کلیه ایشان مطلع سازید که داروهای تجویزی متناسب با عملکرد کلیه ایشان باشد.

ممنون