م.ح
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
دختری دارم چهار ساله با سابقه الرژی رفلاکس شدید در کودکی هجده ماهگی الرژی خوب شده ولی رفلاکس کم و بیش بوده حدود شش ماهه رفلاکس به شدت برگشته و من کپسول اموزول رو دو ماهه میدهم ولی هم چنان ترش میکنه و اصلا خواب خوبی نداره و روزی چند بار میگه دلم درد میکنه و نفخ داره واقعا مستاصل شدم ممنون میشم کمکم کنید نظر دکتر گوارش به اندوسکوپی هست به نظرتون علت این رفلاکس چی میتونه باشه؟ قد 102وزن 16800

ریفلاکس پایدار دراین سن به علت آلرژی به شیر یا غذا است
رژیم کودک را بعد از انجام تست آلرژی کامل رعایت کنید
داروهای اموزول و بکلوفن را با نظر پزشک ادامه دهید و درصورت صلاحدید پزشک معالج برای تشخیص شدن درگیری معده آندوسکوپی بلامانع است