س.م
عنوان :

استفراغ شدید

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکترخسته نباشید.آقای دکترپسرم ریفلاکس وعدم تحمل لاکتوزداره الان مسافرتیم امروزصبح بااستفراغ شدیدازخواب بیدارشدخیلی شدیدوجهشی بودوازدماغش هم خارج شد.بردیم اینجابیمارستان سرم وصل کردندوشربت دمیترون دادن بعدازتزریق سرم خیلی کم شیرخوردکه اونم بالاآوردازصبح تاالان بیشترازده باربالاآورده همش داره عق میزنه.فعلااسهال نداره.داروهای مصرفیش نکسیوم وموتیلیومه.آقای دکترتوروخداراهنماییم کنید اگه نیازبه بستری داره کدوم بیمارستان برم که تحت نظرخودتون باشه؟

سلام رژیم اسهالی و او آر اس بدید و تا 12 ساعت یا بیشتر شیر ندهید اگر استفراغ با شربت اندامین روزی 3 بار 3 سی سی قطع نشود لازم است سرم تمدید شود یا کودک بستری شود
درصورت اسهال از شربت کوترینوکسازول و مترونیدازول روزی دوبار 2 سی سی تا 5 روز بدهید

ممنون آقای دکتر.فقط میزان اوآراس چقدرباشه؟
آقای دکترمدفوعش بلغمیه علتش چیه؟

بلغم نشانه عفونت گوارشی است
درمان با کوتریموکسازول و مترونیدازول روزی دوبار 2 سی سی برای 7 روز
او آر اس به میزان دفعات اسهال یا استفراغ 30 سی سی هر بار باید بدهید