گ.ن
عنوان :

ریزش شدید مو بعداز کراتینه کردن در آرایشگاه

متخصص پوست، مو و زیبایی
مزوتراپی چقدر تاثیر در قطع ریزش یا رویش مجدد دارد یا چه اقدامی باید برای از بین رفتن ریزش مو انجام دهم . من برای صافی و ویتامینه کردن کراتین کردم ولی مو جب ریزش موهایم شد و البته صافی.

لطفا بفرمایید چه مدتی است ریزش دارید ایا اخیرا حاملگی یا زایمان داشته اید، چندساله هستید و ایا از دارویی استفاده میکنید
شرح حال بعلاوه عکس

2haftas
Na man ezdevsj nakardam va inke mezo trapi ghablan anjsm dadam vali 2 bar faghat va dar bimarestane erfan in karo anjam dadam 3 mahe pish vali hich tasiri nadasht muhayam ra keratine safi va ehya kardam vali rizesh bishtar shod va sagheyd muhaysm khoshk
In axo alan gereftam muhaye man fer va vez bud bekhatere hamin keratin kardam ke javabe ax gereftam yani mojebe rizeshe muhaye man shod va sagheye muye man khoshk shode
Man tehran hastam mikhastam bedunam mitunam vaght begiram huzuri biam clinike shoma baraye mezo albate agar vaght dashte bashin chon midunam matab shulughe vali rizeshe muhaye man kheili shadideee
Man 28 salame
Man az in daru estefade kardam 2mah vali tasir nadasht dar kaheshe rizesh chon ghablan ruzesh dashtam vali kamtar az alan alan shadid shode rizeshe muham
In pastilaram mikhoram 1 mahe yeruz darmion 2ta mikhoram

گلسا جان موادشیمیایی سبب اسیب به موهایت شده است و همین باعث خشکی و ریزش شده است مزوتراپی با مواد درجه یک اروپایی و پی آرپی میتواند به شما کمک کند
من در حال حاضر ایران نیستم ولی پیشنهاد میکنم جهت انجام این امور به کلینیک اینجانب "کلینیک بهروز" نزد خانم دکتر شهبازی با تعیین وقت مراجعه بفرمایید

Yek donya mamnon aghaye dr
Man faghat 1 mah iransm ta akhare mehr
Mezo va prp doreiye man chetor mitunam anjam bedam chon miram torkie istanbul baraye hamishe
Ye soal dg ham dashtam mikhastam bedunam tarakhaye shekam dar asare chagho laghar shodan ba che chizi mahv mishe
In axe tarak haye shekame man hast dar asare chagho laghar shodan alan chagh shodam nesbat be 2mahe pish

اگر زمان حضورتان در ایران کوتاه است میتوانید مزوتراپی رو هر دو هفته یکبار انجام دهید و بعد پی ارپی انجام شود
جهت ترک ها پوستی لیزر co2 و مزوتراپی در کنار هم

Yekdonya mamnon aghaye dr ye soal dg daram yani akharin soalam man muhaye sar siah daram ruye biniminaro tu yek jalase ba che darmani mishe az beyn bord . Ba sepase faravan az pasokhguei shoma

احتیاج به معاینه دارد خانم دکتر شهبازی ببینن ولی احتمالا بشود لیزر انجام داد

Merc aghaye dr