ن.ا
عنوان :

گوشت اضافه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر عزیز وقتتون به خیر من در سال 91 در ناحیه گردنم یک خال ریز داشتم که نزد یک متخصص پوست رفتم برایم برداشتن اما برداشتن همانا و تبدیل شدن یک خال ریز به گوشت اضافه بزرگ همان و بعد از آن به کلینیکی در ونک رفته و از آن سال دکتر برایم لیزر و پی دی ال و تزریق تریوم انجام دادن کمتر شده اما نه زیاد دیگه خسته شدم نمیدونم چیکارش کنم تو رو خدا راهنماییم کنید ممنون من خانم هستم و سنم هم 34 هست آیا راهی هست که قرمزی روی گرونم کم رنگ تر شود و اندازه آن کوچکتر شود ,ممنونم از بزرگواری شما

نازنین جان بهترین درمان برای کلویید یا همان گوشت اضافه لیزر پی دی ال در همراهی با تزریق است ما موارد زیادی از بیماران با مشکل مشابه شما داشتیم که پس از تکمیل درمان بهبودی قابل توجه و رضایت بخشی داشته اند.
چنانچه تا به حال این نتیجه حاصل نشده است پیشنهاد میکنم به کلینیک بهروز نزد خانم دکتر شهبازی با تعیین وقت قبلی مراجعه بفرمایید.