ش.و
عنوان :

فسار خون

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
من ار هفته 30 بارواری به دلیل استرس فسارخون گرفتم که با متیل دوپا کنترل شد بعد رایمان فشارم پایین اومد و در بیمارستان دگتر زنان داروم قطع کرد که بعد 10 روز به علت استرس فشارخونم رفت بالا و دکتر قرص والسارتان داد و من هم به دلیل مشکلات روحی قرص خوردم و به بچم شیر دادم ولی الان که حالم بهتره و فشارم کنترل نگران عوارض جانبی دارو هستم و اینکه دارو رو ما متورال عوض کردن ولی نمیدونم این دارو چه جوریع برای نوزاد. ممنکن درمورد دارو راهنماییم کنید تا از نگرانی من کم بشه جه دارویی میشه در دوران شیردهی خورد

به نظر من والسارتان رو قطع کنید ولی متورال مصرف کنید حداقل به مدت یکماه اگر فشارخون ماکزیمم زیر 10 یا تعداد ضربان قلبتان در دقیقه زیر 60 نیامد و بعد از این مدت لازم است که توسط متخصص قلب ویزیت شوید برای اینکه دارو ادامه پیدا کند یا نه..

باسلام دکتر برام متورال 50 تجویز کردن که نصف صبح یخور نصف شب اگر فشارات به زیر12 اومد نصف بخور هفته اول که یکی کامل میخوردم فشارام میومد پایین 10 و 9 حالا نصف میخورم و فشارام 12 11 و 10 هستش ولی وقتی ضربانم میره 120 فشارم 14 روی 8 یا 9 میره به نظر شما همون نصف ادامه بدم یا کامل بخورم. و از عوارض این قرص روی نوزادم بگید شیر بدم یا شیردهی رو قطع کنم

سلام
همینجوری که می خورید ادامه بدهید افزایش گذرای فشارخون بدنبال بالارفتن ضربان قلب نگران کننده نیست.نیازی به قطع شیر دهی نمی باشد.

سلام دکتر یع سوال من وقتی میخوام فشار بگیرم انقدز ترس برم میداره که فشارم 14 و چندبار15 هم میشه ولی وقتی چند دقیقع میشینم نفس عمیق میکشم میاد پایین حتی اکه روزی چندبارم فشارم بکیرم اول میره بالا بعد چند دقیقه میاد پایین . اصلا نمیدونم باید چیکار کنم قرص متورال نصف بخورم یا کامل . یا اینکه فشار م چنده

سلام
وقتی فرد استرس داشته باشد بطور طبیعی فشار خون بالا میرود و باید در اینگونه موارد صبر کرد تا آرامش برقرارشود . میتوانید متورال را یکی صبح و یکی شب بخورید تا زمانیکه فشارخون شما بالاتر از 10 به روی 8 است و ضربان قلبتان در دقیقه بالای 60 ضربان باشد.