س.ف
عنوان :

زخم رحم

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام
در مورد سوال (اخرین درمان در مورد داشتن و درمان زخم رحم چیست؟؟( آخرین تکنولوژی درمان) )
یک راه سوزاندن -یک راه فریز کردن وجود دارد -در صورت عدم بهبود دارویی راه سومی گویا وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدام بهتر است برای بارداری؟؟؟؟؟؟؟؟

عرض کردم اول درمان دارویى اگر خوب نشد نمونه بردارى و در مرحله اخر فریز کردن اگر درمان داروىى درست انجام شود تقریبا 99 ٪‏ درمان و نیازى به فریز نیست و سوزان ن که نباید انجام شود