م.س
عنوان :

پوست انگشت دست( اگزما)

متخصص پوست، مو و زیبایی
پوست انگشت دستم خشک و زبر شده و خارش دارد و بعضی وقت ها ترک میخورد فقط زمانی که کرم میزنم از خارشش کم میشود.نمیدانم اگزماست یا چیز دیگری؟

با سلام، با توجه به توصیفی که کردید ، شما اگزمای دست دارید، باید از صابون مخصوص پوست های خشک و حساس جهت شست و شو استفاده کنید، مرتب از کرم های مرطوب کننده استفاده کنید، و هنگام شست و شو و کار در منزل حتما دستکش نخی و روی آن دستکش لاستیکی بپوشید

متشکرم