ع.ا
عنوان :

آبسه داخل لب

دندانپزشک
سلام، بعد از مشاوره دندان هام رو جرم گیری کردم فقط تقریباً سه روز هست داخل لبم تاول های شیشه ای مانند میزنه، البته بسرعت تشکیل اولیش بعد از خوردن غذا بود که بعد از لمس با دست ترکید، دوباره دیروز زد اون هم به راحتی ترکید و امروز صبح دوباره به وجود آمده، دردی هم نداره ،توی عکس لب پایین سمت راست زیر لب رو میتونید مشاهده کنید
می بخشید البته یکم درد داره لب پایین ولی درد از داخل لب نیست و احساس میکنم سطح خارجی هست که درد داره و خیلی کم احساس سوزن سوزن میشه

سلام، به احتمال زیاد ویروس تبخال هست، باید دوره ش بگذره که معمولا هفت تا ده روزه. یک بسته آمپول نوروبیون بگیرید و هفته ای یک عدد تزریق عضلانی انجام بدید.

ممنون ،سرعت تشکیل شدنش طبیعی هست چون من تا به حال همچین چیزی نگرفته بودم؟ اولیش بعد از صبحانه کمتر از 10 دقیقه بعد بود

ویروس تبخال بعد از ورود به بدن به صورت نهفته باقی می مونه و با کوچکترین استرس یا کم شدن ایمنی بدن بروز می کنه .من ضایعاتتون رو از نزدیک ندیدم ولی از روی علایمی که دادید تبخال محتمل ترین تشخیص می باشد. ضمن اینکه بروز تبخال دقیقا به همین سرعت می باشد.امپول نوروبیون هم برای تقویت سیستم ایمنی تون بسیار عالیست

ممنون خانم دکتر، حتماً میگیرم