ب.ع
عنوان :

سبکی سر یا گیجی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام و خدا قوت به پزشکان ارجمند برنامه خوب زوپ
من خانمی 27 ساله متاهل هستم که معمولا دچار سرگیجه و سبکی سر هنگام افت فشار میشدم اما زود رفع میشد الان بعد یک رژیم یک هفته ای و یا یک تنش عصبی که داشتم نمیدونم دلیلش کدوم مدت تقریبا 20 روزه که احساس سبکی سر دارم وموقع حرکت وراه رفتن بدتر میشه قادر به انجام هیچ کاری نیستم و خیلی درگیری برام درست کرده پیش متخصص غدد قلب و مغز واعصاب رفتم آز بتا هم دادم منفی بود. و مغز واعصاب بعد از معاینه گفتن از تنش وباید استراحت کنم قرص بتاسرک پرانول و زاناکس و نوربین تجویز کردن ولی بهتر نمیشم اصلا حتی نمیتونم چند قدم راه برم چشمام سیاهی میره و زود باید دراز بکشم توروخدا کمکم کنید خسته شدم در ضمن سابقه بالا بودن پرولاکتین دارم که چک شد
ممنون از وقتی که برای ما میگذارید در پناه خداوند باشید.

سلام .اول باید ثابت بشه که آیا شما افت فشار خون دارید یا نه ؟ ک به این حالت ،اورتواستاتیک هیپوتنشن میگن .که احتمالا شما این افت فشار رو دارید و گاهی اوقات نیاز میشه ک برای تشخیص این حالت، یک تست انجام بشه که به اون tilt testمیگن . و اینکه شما بهتره ک از نظر قلب هم یک اکو انجام بشه .
و البته آزمایشهای مربوط دیگه شامل کورتیزول و تیروئید و پرولاکتین و سدیم و پتاسیم هم چک بشه براتون .والبته بهتره ک در اون لحظه هم،یک قند خون چک بشه .

سلام خانم دکتر عرض کردم خدمتتون ازمایشات پرولاکتین تیرویید گرفته شد مشکلی نبود در شرایط سرگیجه فشارم هم نرمال بود ینی 10.11 سرم قندی هم هیچ فایده ای نداشت
اکوی قلب هم دادم که افتادگی دریچه خفیف قبلا داشتم و پزشک گفت ربطی به اون هم ندارم چون دریچه نارسا نیست
اما ازمایشات سدیم و پتاسیم کورتیزول الان انجام ندادم
چند ماه پیش داشتم که نرمال بوده
واقعا کلافه شدم
با حرکت دادن سرم بدتر میشه

سرگیجه هم دارید؟ یعنی احساس چرخش سر یا چرخش محیط اطراف دارید؟ حالت تهوع با سرگیجه؟
اضطراب و طپش قلب چی؟

سرگیجه بله دارم اما مزشکم گف این حالت سبکی سر یا گیجیه چون انگار بعد از پیاده شدن از وسایل شهربازی هس بعد گاهی اضطراب هم دارم و سر درد های جرید گرفتم ینی قبلا یک طرف سرم ضربان دار درد میکرد الان تو این مدت دو سه بار به شدت تمام سرم بخصوص کف سرم درد گرفته همراه با حالت تهوع خیلی زیاد
به نظر شما هم حملات اضطرابی هست ؟ یا ممکنه چیز دیگه ای باشه البته این حالت خیلی بهم استرس و نگرانی میده
درضمن پزشک معاینه های راه رفتن و نشستن در کل تعادل رو انجام داد و کف چیزی نیس
ممنونم از وقتی که بهم دادین خدا خیرتون بده

علایمی ک گفتید ،در حال حاضر ب میگرن میخوره .گاهی اوقات میگرن فقط سرگیجه میده و حتی سردرد هم نداره .
شما چند سالتونه؟ سابقه سردرد توی خونواده دارید؟ یا سابقه سرگیجه دارید؟ آیا داخل ماشین هم ، دچار سرگیجه یا حالت تهوع میشید، ؟

27 سالمه بله سابقه داریم خودم هم سال پیش تحت درمان میگرن بودم وبهتر شده بودم
تا اینکه این چند روزه فقط سرگیجه اومد سراغم
داروهایی که دادن زاناکس بتاسرک وپرانول هست
بله این چند روزه داخل ماشین میشینم بدتر میشم

خوب دیگه با میگرن ،این علایم قابل توجیه هستش ظاهرا.
اما اگه احساس پر بودن گوش یا کاهش شنوایی دارید و یا سرگیجه زیاد طول می کشه، دوتا کار انجام بدید ک خیالتون راحت بشه .
یک ام آر آی مغزی و یک ادیومتری یا همون نوار گوش .
و البته فعلا قرص cinarrizin25 روزی یک عدد برای دوهفته مصرع کنید .قرص پروپرانولول 10 میلی گرم هم هر 12 ساعت یک عدد برای یک ماه .و قرص fargesic هم هروقت ک سردرد داشتید مصرف کنید .
بعدش بهم خبر بدید

این داروهارو بدون نسخه میدن ؟
چشم ممنونم ازتون
خیلی لطف کردین خانم دکتر