آ.گ
عنوان :

درد لگن

فوق تخصص روماتولوژی
سلام وقت بخیر
حدود 2 ماهه درد شدید لگن و مفصل ران دارم ودرد خفیفی هم در قسمت کمر .دو ماه پیش به دکتر روماتولوژی مراجعه کردم و برام ازمایش نوشتن و داروی ملوکسیکام که درد رو کم کرد اما خوب نشدم ام ار ای هم دادم گفتن التهاب لگن هست البته دیسک ال3وا4.4و5.5اس1هم بیرون زدگی داشت تو رو خدا کمکم کنید یعنی ممکنه بیماری اسپوندلیت باشه البته جواب ازمایشم گفتن روماتیسم ندارم اما کم خونی و کمبود ویتامین دی داشتم خشکی صبحگاهی ندارم ولی پاهام موقع راه رفتن گز گز دارم و یه احساس کشیدگی رگهای پا دارم نوار عصب و عضله هم دادم سالمه )(این گزارش ام ار ایمه.) دکتر بهم قرص ایندومتاسین 75 داده روزی یکی .اگه بیماری اسپوندلیت باشه بعد از چند وقت جوش خوردگی مهره ها ایجاد میشه؟ تو رو خدا کمک کنید یعنی ممکنه درمان بشه ؟یا این بیماری باعث زمین گیر شدن میشه؟
the normal lordotic curvature of lumbar spine has increased
starting of degenerative changes as multiple inter nuclear cleft noted at all lumbar spine
اگه بیماری اسپوندلیت انکیلوزان باشه بعد از چه مدت مهره ها به هم جوش میخوره
سلام ام ار ای لگن ندادم
تو رو خدا دکتر کمکم کنید تو شهرستانی از لرستان هستیم که اصلا دکتر روماتولوژی نداره باید بریم کرمانشاه واسه یه دکتر متخصص

سلام
آزمایشات و ام ار ای نرمال است شما باید آزمایششات تخصصی انجام بدهید و ام ار ای از لگن

ممنونم اقای دکتر میشه بگید چه ازمایشاتی تا بدم یه دکتر برام بنویسه تو دفترچه ام

شما شکایات را بگوئید پزشک براتون مینویسه

باز ممنونم از پاسخگوییتون