ف.ص
عنوان :

آرتریت روماتویید زانو

فوق تخصص روماتولوژی
سلام وقت بخیرخانم دکتر عزیز
دخترم سارینا 15 ساله هست که با شماره پرونده 107200 بیمار شماست و از 12 سالگی به علت خشکی و درد در پا متوجه التهاب و آرتریت روماتوییدش شدیم، شما آخرین آزمایشش رو فکر می کنم دی ماه دیدید که گفتید کمی هم کبدش چرب شده و قرص Ebetrex2.5 رو که جمعه ها 3 تا می خورد را گفتید 2 تا بخوره و فولیک اسید رو هم گفتید هر روز غیر جمعه ها بخوره در ضمن پردنیزولون 5 هم یک روز در میان نصفه میخوره
، تراکم استخوان و آزمایش از چشمش هم انجام داده بود که شما گفتید هر دو خوب هست و مشکلی از این بابت نداشت، فقط آزمایش بیماری بهجت داشت که مثبت بود و شما گفتید ممکن هست از آفت دهانش باشد و خطرناک نیست ،
آخرین آزمایشی که نوشتید رو خرداد انجام داد ولی متاسفانه به علت کرونا موفق به دیدار و ویزیت شما نشدیم ، آزمایش جدید و همچنین آزمایش قبلی رو براتون ارسال می کنم ، بیزحمت بهم بگید آزمایشش خوبه یا نه؟
و لطف کنید بگید داروها رو به همون میزان بهش بدم یا نه؟ ؟
دارو برای کبد چرب لازم داره یا نه؟؟؟
در ضمن به خاطر کرونا این کورتن ها که می خوره خطرناک نیست؟؟؟ و بدنش ضعیف نمیشه؟؟
و اینکه مجدد کی آزمایش بده و چه آزمایشی ؟؟؟
دکتر توی این سن فکر کنم باید واکسن سه گانه بزنه با این شرایط و بیماری بهجت آیا این واکسن رو براش بزنم یا نه؟؟

سلام.شماخوب هستید؟ساریناجون خوبند؟اگردرددرمفاصل ندارند ازمایشات خداروشکرکاملا خوبه.داروهاراباهمین دوز ادامه دهند.ازمایشات رابرای شهریورتکرارکنید.تزریق واکسن هامشکلی ندارد.مصرف کورتون بااین دوز پایین برای ایشان مشکلی ایجاد نمیکند.سلامت باشید

🙏