س.ش
عنوان :

واریس شدید

فوق تخصص جراحی عروق و اندوواسکولار
با سلام ، ممنون میشم راهنماییم کنید ، 35 ساله از کرمانشاه( سرپل ذهاب) پای راستم از خیلی وقتا ( چندین سال ) پیش از ناحیه مچ پا در دو طرف تغییر رنگ داده بود، اون روزا به دکترای زیادی نشون دادم از دکتر پوست خون و عروق ، همگی گفتن زیاد مهم نیست ، تا اینکه چند ماه پیش تهران بودم به طور اتفاقی با پیج یه خانوم دکتر قلب برخورد کردم که داشتن بیمارشون رو که علاعم مثل پای من داشتن برای واریس تزریق اسکلروتراپی کردن، منم روز بعدش رفتم تو مطبشون با گذاشتن یه شی گفتن منم واریس دارم برای منم تزریق کردن ( اسکلروتراپی ) بعد گذشت چند روز احساس خوبی تو پاهام بود مثل قبل خون با فشار نمیرفت ، بعد گذشت چند ماه اگه خیلی سر پا یکجا می ایستادم پاهام مثل خون قرمز میشد تا اینکه رفتم سونوگرافی داپلر انجام دادم و مشخص شد پای راستم ورید نارسا داره و پای چپم هم مشکوک به ترومبوفلبیت ورید صافن بزرگ هست ، الان برگشتم شهرستان و دسترسی به دکتر مجرب ندارم ، و دکتری که برام تزریق اسکلروتراپی کردن قرص ریواروکسابان 15 تجویز کردن و گفتن روز یکی مصرف کنم چون من نمیتونم اسپرین مصرف کنم بخاطر کمبود پلاکتم که نزدیک ده ساله همیشه بین 100000 تا 125000 در نوسانه ، امروز برا اولین بار قرص ریواروکسابان رو مصرف کردم ، سوالم اینه ایا من ورید نارسای پای راستم رو ببندم با لیزر با اینکه من 35 سالمه بعدا دچار مشکل نمیشم ؟ و با مصرف قرص ریواروکسابان چه موقع اگه قرص عوارض رو نشون داد قطع کنم و در چه مرحله حاد به بیملرستان برم ( چون عوارض زیادی براش نوشته شده)، از اینکه طولانی شد معذرت میخوام ، ممنونم کامل راهنمایی کنید
یادم رفت بگم افتادگی دریچه میترال دارم ، و امروز که چند ساعته از خوردن قرص ریواروکسابان میگذره حالت سرگیجه دارم ، این خونریزی اگه اتفاق افتاد چطوری باید تشخیص داد و قطع قرص کفایت میکنه یا به بیمارستان برم؟
و یه دکتر جراح عروق خوب برا درمان پاهام بهم معرفی کنید ، سپاس گزارم
اینم عکس پای چپم که همونطور که در عکس مشخصه التهاب هستش تو سونو هم نوشته مطرحه کننده ترومبوفلبیت هست ، دکتری که اسکلروتراپی کرد گفت بخاطر تزریق مواد به این ناحیه هست ، ( هرچند من این رو قبل تزریق بشکل التهاب بود) الان بعد تزریق یکم که با دست بکشی برجستس،
خواهشا صفحه گفتگو بعد پاسخ بسته نشه ، ممنونم
آیا بعد خوردن قرص خونریزی بده برا حیات فرد خطرناک هست و چه اقداماتی باید انجام شه؟
قرص ریواروکسابان منظورمه؟

با سلام
قبل از اینکه بتونم پاسخ دقیق بدم خواهش می کنم یک عکس از پاهاتون در وضعیت استاده بفرستید. اگه زخم یا واریس هم داره بیوفته تو عکس.
در مورد شما با توجه به شرح حالتون بر می آد دچار نارسایی وریدی مزمن باشید. که این نارسایی 6 مرحله داره مرحله دوم ایجاد واریس و مرحله 5 ایجاد زخم وریدی در ناحیه داخلی ساق و مچ پاست.
برای درمان باید علت نارسایی وریدی معلوم بشه که یا انسداد مسیر ورید هست یا ریفلاکس یا نارسایی وریدهای ارتباطی سیستم ورسدس سطحی و عمقی
برای بررسی این موارد سونوگرافی کالر داپلر وریدی از سیستم وریدی سطحی و عمقی همراه با بررسی دریچه های کشاله ران و پشت زانو باید انجام بشه. پس از معلوم شدن علت میشه درمان رو پیشنهاد داد.

ممنون که جواب دادین ، من هیچ علاعم واریسی رو پاهام مشخص نیست جز اون ناحیه مچ پا راست و اون ناحیه پای چپ که تو سونوگرافی داپلر نوشته شده مطرح کننده ترومبوفلبیت، فقط دکتری که برا واریس تزریق کردن با گذاشتن یه شی مخصوص واریس داخل پا مشخص شد وگرنه من علاعم واریسی رو پام بجز تغییر رنگ نداشتم
سونوگرافی داپلری از هر دو پا انجام دادم و ضمیمه کردم براتون این کفایت نمیکنه؟
الان من مشکلم اینه من این قرص ریواروکسابان رو بخورم با این شرایطی که دارم ،پلاکتم همیشه چندین ساله همیشه بین 100000تا 125000 در نوسانه و هرچی دکتر خون رفتم گفتن مهم نیست

خب در حال حاضر شما واریس دارید. و دچار فلبیت شده اید. لذا این برجسگی روی ورید احساس میشه

الان با مصرف قرص ریواروکسابان 15 اگه خونریزی بده خطرناک هست برام
من از شهرستان سرپل ذهاب بیام پیشتون ازمایش و سونگرافی احتمالی رو میشه تو یک روز برام انجام بدین
برا واریس من یه مرحله اسکلرو تراپی کردم منتهی ورید نارسا باید اون رو درمان کرد
بد شانسی شما مازندران تشریف دارین ، از همکاراتون تو تهران کدومشون تو کارشون مجرب هستن که من مراجعه کنم احیانا ادرس و شماره ای داربن ازش لطف کنید
اگه لطف کنید شماره تلگرامتون یا واتساپ دارین بزارین که بتونم مزاحمتون بشم اگه سوالی برام پیش اومد ،
این فلیبت چی هست دکتر. لخته خونه یا چیز دیگه ای هست؟

در مورد ریواروکسابان که یک داروی ضد انعقاد هست و در این موارد

عذر خواهی میکنم پیامتون درباره قرص ریواروکسابان فرستادین به دستم نرسید فقط خط اولش اومده
خدا خیرتون بده دکتر من پیام اخرتون که درباره ریواروکسابان هست رو دریافت نکردم من امروز شروع کردم یکی خوردم 15 میلیگرمی ، و از شدت استرس که ایا ادامه بدم بخورم یا نه که نکنه خونریزی بکنه بدنم و خطرناک باشه، من تو سونوگرافی لخته خون مشاهده نشده فقط تو پای چپ نوشته مطرح کننده ترومبوفلبیت، ایا لازمه قرص ریواروکسابان مصرف شه؟

کاربرد داره از عوارضش سردرد هست البته خونریزی مهمترین عارضه اون هست من پیشنهاد میکنم به جراح عروق نزدیک محل زندگی تون مراجعه کنید و تحت نظر ایشون باشید

اقای دکتر محمدرضا صبحیه فوق تخصص جراحی عروق کرمانشاه

رفتم متاسفانه منشیش وقت یکماه دادن ، فقط میخوام بدونم قرص رو قطع کنم یا ادامه بدم بنظرتون
چون امروز شروع کردم به خوردن قرص
و برا درمان احتمالا بیام تهران یه دکتر خوب و مجرب بهم معرفی کنید لطفا
و در اخر این مشکل پیش اماده خطرناکه هست یا قابل درمان کامل هست؟
ممنون از جوابتون

جناب آقای شاه محمدی نگران نباشید یکم پیامها درست ارسال نشده نمی دونم مشکل کجاست. فلبیت یعنی التهاب رگ ترومبوفلبیت یعنی همزمان لخته هم توی رگ ایجاد شده. چون وریدهای سطحیتون گزارش کرده سونو زیاد جای نگرانی نداره و همین داروی ریواروکسابان درمانش هست اما اگه عوارضش ظاهر بشه بهتر تعویض بشه دارو. البته سردرد اگه خفیف و موقت باشه اشکالی نداره اما سردرد دایمی یا شدید مهمه خونریزی هم اگه رخ بده مثلا گوارشی یا هرجای دیگه باید قطع بشه دارو

والا خیلی نگرانم و از استرس نمیدونم چکار کنم ، متاسفانه دسترسی به پزشک هم تو سرپل ذهاب نداریم کرمانشاه هم میریم وقت نمیدن
هنگام سردرد شدید و داعمی باید چکار کنم دکتر. به کجا مراجعه کنم ، با این همه عوارض داروی جایگزین نیست که مصرف کنم ، دارویی که رو پلاکت تاثیر نزاره؟
اقای دکتر قرص ریوارکسابان رو پلاکت تاثیر گذار هست ، یعنی باعث کاهش پلاکت میشه ؟
به نظر شما من این قرص ریوارکسابان رو ادامه بدم؟ با توجه به اینکه پلاکتم لب مرزه ( 112000)

سلام کاهش پلاکت بدنبال مصرف ریواروکسابان عارضه نادری هست ولی نباید بی اهمیت تلقی بشه. عرض کردم خدمت شما بهترین کار اینه که به پزشک معالج خودتون و یا همکار عروق ما مراجعه کنید تا ضمن معاینه دقیق در صورت لزوم دارو را قطع یا تغییر دهند. داروهای جایگزین هم وجود داره ولی اونها هم بدون عارضه نیستند.

دکتری که برام تزریق کردن متخصص قلب بودن ، میخوام پیش همکاران جراح عروق ادامه درمان بدم ، لطفا یکی از همکارانتون تو تهران رو معرفی میکنید جهت ادامه درمان ؟ من قرص رو فعلا قطع کنم مشکلی نداره؟

حتما برا قطع دارو پزشک معالج باید نظر بده چون ایشون شما رو یزیت کردن. تو تهران هستند همکاران سرچ کنید و وقت بگیرید.