م.ع
عنوان :

دمودکس

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید من تست پوستی دمودکس انجام دادم و خیلی تراکمش بالا بود 450 میخواستم راهنماییم کنید چه دارویی استفاده کنم؟
صورتم خیلی حساسه اکنه های بزرگ و دردناکی میزنه بعضی وقتها و فوق العاده حساسه از نظر داخلی و هورمونی هم مشکلی ندارم
سلام شب خوش
وزنم 53 کیلو

شما قرص آیورمکتین تهیه کنین 4 عدد یکجا بخورین کرم آیورمکتین هم روزی دوبار بزنین تا یک ماه در مورد جوش عکس نیم رخ و تمام رخ بفرستین در ضمن سنتون چقدر هست و آیا سابقه تخمدان پلی کیستیک دارین یا نه؟ پریودتون منظم هست یا نه ؟ تا به حال چه درمان هایی گرفتین؟

ممنونم سونوگرافی رحم و تخمدان نرمال بوده و ازمایشهای هورمونی همه نرمال فقط پرولاکتینم بالا بود که میکروآدنوم داشتم و الان تحت کنترل هستش حدودا 3ساله که کنترله
پریودم حدودا بین 5_6روز جلو میوفته
درمان راکوتان خوردم ولی نه بصورت مداوم چون رایزAST وALT داشتم کنارگذاشتم درمانو تکمیل نکردم و داروهای موضعی و ژلها و محلولهای ضدجوش استفاده کردم که به ویتامین سی بشدت واکنش نشون داد صورتم
و درمانهایی مثل درم ابریزن و میکرونیدلینگ و اسکارلت اینا هم انجام دادم الان هراز چندگاهی جوشهای کیستی و یا چرکی تو ناحیه بیشتر زیرفک و چونه میزنم که زمان بهبودیش طولانیه شاید 3 هفته طول بکشه
33سال
تو همین ناحیه بیشتر جوش میزنم و الان خیلیها خوب شدن و فقط لکشون قرمز مونده
بابت اینا چکاری صلاح میدونید که انجام بدم؟

آنزیم های کبدی چقدر بالا رفت ؟ بهترین درمان برای شما راکوتان هست

اگه کمتر از دو سه برابر حد بالای نرمال بالا رفته باشه اصلا مهم نیست

60 شده بود و به شدت سر درد میگیرم تو طول استفاده و تمام موهام شروع میکنه به ریزش

60 مهم نیست سردرد اگه به مسکن جواب می ده مشکلی نیست ولی اگه جواب نمی ده اهمیت داره ریزش مو بله از عوارضش هست به هر حال همه داروها عارضه دارن یه راه حل دیگه استفاده از داروهای هورمونی مثل اسپیرونولاکتون و انواع خاصی از قرص های جلوگیری از بارداری هست اون ها ممکنه باعث افزایش وزن بشن

ممنونم از پاسخگویتون اسپیرونولاکتون رو خودم تو فکرش بودم که شروع کنم درمانش طولانی هستش ولی فکر کنم عوارصش کمتر

می تونین اسپیرونولاکتون از روزی 25 میلی گرم دو بار در روز شروع کنین حتما همراه باهاش سیپروترون کمپوند که نوعی قرص جلوگیری از بارداری هست بخورین وگرنه به شدت پریودتون بهم می ریزه تمام چیزهایی که روی صورتتون استفاده می کنین باید فاقد چربی باشه به عنوان درمان موضعی می تونین پان ژل 5 درصد استفاده کنین از 3 شب در هفته شروع کنین و یواش یواش به هر شب برسونین که پوستتون اذیت نشه

ببخشید خانم دکتر یه سوال دیگه داشتم مشکلی نداره راکوتان و اسپیرونولاکتون رو باهم همزمان مصرف کرد؟

مشکلی نداره ولی اگه قراره راکوتان بخورین دیگه چه نیازی به اسپیرونولاکتون

سلام خانم دکتر خسته نباشید
من همه جارو گشتم واسه قرص و کرم آیورمکتین حتی استانبولم گشتم هیچ جا نیست و پیدا نکردم متاسفانه شما واسه دمودکس پیشنهاد دیگه ای دارید؟

سلام استانبول که قطعا هست اینجا هم داروخانه های تک نسخه ای میارن کرم پرمترین روزی دو بار به مدت یکماه استفاده کنین خود راکوتان هم چون چربی صورت رو کم می کنه به کاهش دمودکس کمک می کنه