ن.ر
عنوان :

التهاب روده

متخصص بیماری های کودکان
سلام خدمت شما نرگس را حدود بیست روز پیش هدمتتون اوردم برای معینه مجدد شما فرمودید که مترونیدازول را فقط دورماه یکبار برای چهارده روز استفاده کنم .اما نرگس الان به شدت اسهال و دل درد داره بی اشتهاشت مواد غذایی داخل مدفوع اصلا هضم نمیشود و مدفوعش به صورت بلغم شدید کش دار است ولی هنوز یک ماه از مصرف مترونیدازول قبلی نگذشته
چه طور یک ماه صبر کنم تا بتونم بهش مترونیدازول بدم
قطره پروبیوتیک و کپسول کرون و شربت گاویسکون استفاده میکنه ولی مشکل حل نشده ایا راه توصیه ای دارید ؟؟
تا بحال سه نوبت مترونیدازول استفاده کرده
قطره رامنوفلور که تجویز کرده بودید در شهر ما موجود نیست چه جایگزینی بدم؟
اقای دکتر از ساشه سابولار یا روتفلور که از همین شرکت هستن می تونم به جای این قطره استفاده کنم ؟

سلام بله اگر رامنوفلور نیست روتفلور یا سابولار بدهید
مترونیدازول را میتوانید تا 3 هفته مجدد تکرار کنید
عامل آلرژی را حذف کنید
درصورت نیاز باید کولونوسکوپی و نمونه برداری از روده بزرگ انجام شود و درصورت نیاز کورتون خوراکی استفاده شود

لصفا مقدار روتفلور یا ستبولار ر را بفرمایید و اینکه کدام بهتر است تهیه کنم ،پس الان میتونم بهش مترونیدازول بدهم ؟کورتون خوراکی تجویز کردی ولی فرمودید در صورت توقف رشد استفاده کنید ؟

هفته ای 3 بار نصف ساشه و روتفلور برای زیر 4 سال مناسب تر است
کورتون درصورت توقف رشد یا عدم ماست کودک به مترونیدازول و مروبیوتیک استفاده میشود