ه.م
عنوان :

رفلاکس و بیقراری نوزاد

فوق تخصص گوارش کودکان
دختر 50 روزه ام یه مدت بیقراری شدید بعد از شیر خوردن داشت و تا میخوابوندمش میپرید از خواب تا اینکه تشخیص رفلاکس دادن و شربت زانتک رو به مدت سه هفته بهش دادم هر 12 ساعت نیم سی سی. بیقراریش کمتر شد اما شبها از 8 شب تا 6 صبح بیوقفه بیدار بود! جدیدا زیر سینه به شدت دست و پا نیزنه و دوز زانتاک رو بالا بردن و 1 سی سی هر 12 ساعت کردند. دو سه شب بهتر شد اما دوباره از 5 عصر تا 7 صبح فرداش بیدار و بیقرار بود....نمیدونم مشکل رفلاکسه یا اینکه ممکنه سیر نشه زیر سینه و برای همین دست و پا میزنه و هی از دهانش سینه میاد بیرون و دوباره میگیره...شیر خودمو فقط میخوره...وزن تولد 2*****910 بوده و وزن 28 روزگی 3610 و وزن 48 روزگی 4100 بوده... دیشب که 14 ساعت بیدار بود صداش هم گرفته بود و هنوز هم صداش خش داره...واقعا نمیدونم گرسنگیه مشکلش یا همون رفلاکس شدیده...کلا هم بالا نمیاره خیلی و دست و پا زدن بعد از شیر و جدیدا زیر سینه اصلیترین علائمشه...وقتی بیهوش خوابه مثل بعضی شبها دست و پا نمیزنه بعد از شیر و یک راست روی سطح شیبدار میخوابه

سلام بله ریفلاکس که دارد و دارو را ادامه بدید . اما هم در این سن کولیک و درد شکم شیرخوارگی هم داره که با راه رفتن و ماشین سواری بهتر میشه. اما نکته مهم دیگه الرژی هست.

آیا شما مواد غذایی زیر را مصرف میکنید؟
نعنا و عرق نعنا
فست فود
سیر و پیاز خام
ادویه های مختلف
سس ها
دلستر
قهوه و کاکائو

این موارد بو و مزه شیرتون رو بد میکنه
پس اینها هم مصرف نشه

مساله سوم هم اینکه نوک سینه هاتون مشکلی نداره؟

بله برای کولیک هم اینفکول بهش میدم که به نظرم نسبت به اون اوایل خیلی کمتر به خودش میپیچه و پا تو شکم جمع میکنه... داخل ماشین که خیلی ارومه و میخوابه همیشه اما جدیدا تا میرسیم خونه بیدار میشه..مگه اینکه بعد از ده ساعت بیداری مثل پریشب بریم داخل ماشین و بیهوش بشه عملا...

راجع به آلرژی نه راستش تنها رعایتی که میکردم نخوردن شیر وقهوه بود و اتفاقا عرق نعنا به خاطر بحث نفخ خیلی مصرف میکنم همراه با نبات!
کره و خامه چطور؟ اونها فعلا مشکلی نداره؟

نوک سینه خیر مشکلی نداره اما فلو ریت شیر اوایلش خیلی بیشتر بود و قلب قلب میومد تو دهنش با اندکی مک زدن...الان خصوصا شبها که سینه سبکتره خیلی باید مک بزنه تا شیر بیاد و اینه که یه جورایی زیر سینه به گریه و جیغ میفته..حدسم اینه که علاوه بر رفلاکس که بعد هز خوردن شیر اتفاق میفته شاید سیر هم نمیشه زیر سینه و هم زود از خواب میپره و هم منجر به کارزار جنگ میشه شیر خوردن زیر سینه اش! ایا لازم نیست که من شیر خشک کمکی انتهای شب بدم بهش؟

البته اینو بگم که با وجود اینکه فکر میکنم شیرم کم شده اما وقتی مک میزنه نهایتا شیر هست
اینکه دارو رو هر 12 ساعت یکبار میخوره کم نیست؟ نمیشه هر 8 ساعتش کرد؟

پس رانیتیدین رو روزی سه بار کنید. نعنا و مواردی که گفتم نخورید. شیر خشک فعلا شروع نکنید . مرتب زیر سینه بزارید تا شیرتون بیشتر بشه

اگر در مدفوع خون دیدید و یا اینکه علائم با دارو بهتر نشد
شیر و لبنیات رو دو هفته حذف کنید و نخورید

ممنون. مشکل گرفتگی صداش که سه روزه شدیدا خش داره به خاطر همین رفلاکسه و خودش رفع میشه؟

بله اگر ریفلاکسش دلیل .گرفتگی صدا باشه بله